نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

ناشنوایان ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - ناشنوایان

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

 

دستگاهی موسوم به SpeakSee با استفاده از چندین میکروفن و یک برنامه همراه، به افراد ناشنوا این امکان را می‌دهد که در مکالمات روزانه شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، در حالیکه در حال حاضر برنامه‌های تبدیل گفتار به متن زیادی وجود دارد که کاربران ناشنوا را قادر به خواندن آنچه که افراد دیگر می‌گویند، می‌کند، اما آنها اغلب همراه با سر و صدای پس‌زمینه هستند یا در زمان صحبت چند نفر به صورت همزمان کارایی خود را از دست می‌دهند.

اما دستگاه SpeakSee یک سیستم چند میکروفون جدید است که گویا عملکرد بسیار بهتری دارد.

این دستگاه توسط "جاری هازلباخ" کارآفرین هلندی ساخته شده است که خودش با والدین ناشنوا بزرگ شده و به گفته وی، اغلب در گفتگوهای خانوادگی مشکل داشتند.

تجهیزات پایه این دستگاه شامل سه میکروفون بی‌سیم Wi-Fi می‌باشد. اگرچه تا 9 میکروفون را می‌توان به آن متصل کرد. همچنین دارای یک پایه شارژر و یک برنامه iOS و اندروید است.

طریقه کار دستگاه به این صورت است که هر میکروفون به پیراهن فردی که در یک مکالمه شرکت دارد، وصل می‌شود و با استفاده از یک سیستم هدایت صوت، صدای سخنرانی افراد را بلند می‌کند، در حالی که صدای پس‌زمینه و یا سخنان دیگران را محو می‌کند.

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

 

این میکروفون‌ها، صوت را به دستگاه اتصال پایه ارسال می‌کنند که می‌تواند تا فاصله 20 متری قرار داشته باشد. سپس صحبت‌هایی که توسط میکروفون‌های مختلف ارسال شده را پردازش می‌کند و اطلاعات صوتی را از طریق Wi-Fi به برنامه گوشی هوشمند کاربر ناشنوا می‌فرستد. این برنامه اطلاعات را در زمان واقعی به متن تبدیل می‌کند و با رنگ‌ها و نام‌های مختلف که نشان‌دهنده این است که چه کسی صحبت می‌کند، روی صفحه گوشی نمایش داده می‌شود.

رونوشتی از مکالمات را می‌توان در برنامه ذخیره کرد و سپس با استفاده از کلمات کلیدی جستجو کرد.

با استفاده از یک جک 3.5 میلی‌متری می‌توان دستگاه‌هایی مانند گوشی‌های هوشمند یا تلویزیون‌ها را به طور مستقیم به دستگاه پایه وصل کرد تا صدای آنها به متن تبدیل شود.

این دستگاه بیش از 120 زبان و لهجه را پشتیبانی می‌کند.

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

طول عمر باتری میکروفون‌ها از دو تا چهار ساعت در هر شارژ، بسته به مقدار صحبت مصرف‌کننده متغیر است.

دستگاه پایه نیز می‌تواند در حالی که به برق وصل نیست، توسط باتری که حدود هشت ساعت می‌توان با آن کار کرد، استفاده شود.

قیمت این دستگاه 699 دلار تخمین زده شده است.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1725

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

گواهی استاندارد پارس دنتال شب‌های مقدس بهداشت دهان و دندان کلاس B لثه تفسیر اسپیرومتری جزوه دستیاری دندانپزشکی پروژه مهندسی پزشکی شاخه های مختلف دندانپزشکی vt ناظر جوش دوره های icdl تبریز مزایای دوره دستیاری دندانپزشکی آموزش تعمیر دستگاه نوار قلب آموزش پانسمان در تبریز چرا الکترونیک ژنتیکی اسپری PT اموزش دستیاری دندانپزشکی آزمون های غیر مخرب عملیات حرارتی ارزیابی جوش دستگاه تنفسی تداخلات دارویی دستیار دندانپزشک جهاد تهران پل الینور اسلگ آموزش دستیار دندانپزشکی در تبریز آموزش تعمیر آموزش تعمیر فشار سنج های آنالوگ در گیلان محرم شكوفایی جراحی لثه فک امکان ذخيره سازی اطلاعات اصول نگهداری و کالیبراسیون دستگاه مانیتور پزشکی دوره تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی در تبریز کلاس تست های غیرمخرب و بازرسی جوش در تهران اصول نگهداری و کالیبراسیون ECG استخدام نسخه پیچ بحران‌ گیاه دانشگاه ژاپن دعا انجمن صنفی پانسمان سبک‌ وزن تاریخچه لیزر در دندانپزشکی گلبول قرمز رادیواكتیویته رادیولوژی رادیوم رادیونوكلوئید شکافتن جسد انسانها سیستم­های مدیریت کیفیت دوره های کمک های اولیه فتال مانیتورینگ TOITO دوره دستیار دندانپزشکی در شیراز استخدامی دستیار دندانپزشک در اهواز آموزش تعمیر الکتروکوتر آموزش تعمیر فشار سنج های آنالوگ در تبریز

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - ناشنوایان

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس