نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

انسان ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - انسان

محیط زیست

مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال۱۹۷۲ با تصویب ماده‌ای، 5 ژوئن را روز جهانی محیط زیست اعلام کرد.هدف از نامگذاری روز جهانی محیط زیست، افزایش آگاهی مردم برای حفظ محیط زیست و ترغیب مسوولان به اتخاذ تدابیری برای مقابله با تخریب محیط زیست و گونه‌های زیستی‌جانوری است. رشد روزافزون آلودگی و تخریب محیط زیست و بروز بحران‌های پی در پی زیست محیطی باعث شد دولت‌ها به طور جدی به تکاپو افتاده تا چاره‌ایی بیندیشند.عزم جهانی برای حفاظت محیط زیست با تشکیل نخستین کنفرانس جهانی سازمان ملل متحد درباره انسان و محیط زیست که به کنوانسیون استکهلم معروف است، در سال 1972در سوئد جنبه عینی پیدا کرد.به طوری که حق برخورداری انسان از محیط زیست سالم هم طراز با حقوق بشر شناخته شد.در این میان ایران نیز به تعدادی از کنوانسیون‌ها و پروتکل ها پیوست و سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان مرجع ملی، اجرای اکثر آنها را بر عهده دارد.
کنسرسیوم ایرکاس ضمن گرامیداشت هفته محیط زیست ، این هفته را بر تمامی فعالان این حوزه تبریک و تهنیت عرض می نماید..

مولکول

محققان ژاپنی یک مولکول جدید ساختند که دی.ان.ای را هدف قرار می دهد و می تواند زمینه را برای ابداع اولین درمان های بازسازی بافت هموار سازد

این مولکول ساختگی می تواند باعث شود که سلول های بنیادی به سلول های عضله قلب تبدیل شوند.محققانی که این مولکول جدید را ساخته اند، معتقدند که موفقیت آنها می تواند باعث شود سلول های بنیادی به انواعی از سلول های مختلف تبدیل شود و راه را برای بازسازی بافت هموار سازد.

سلول های بنیادی پرتوان القایی انسان، سلول های بنیادی بالغی هستند که می توانند به هر نوع سلولی تبدیل شوند. تغییر شکل آنها توسط یک سری سیگنال های ژنتیکی و پروتیینی دیکته می شود. این رویه بیان ژن توسط مولکول های خاصی ایجاد می شود.

محققان مولکول هایی را کشف کرده اند که می توانند سیگنال های ژنتیکی ایجاد کنند اما هنوز مولکول هایی را که بتوانند سیگنال های ژنتیکی خاصی را در سلول های بنیادی پرتوان از فعالیت بیاندازند، نیفته اند.

اما محققان دانشگاه کیوتو در ژاپن یک مولکول جدید به نام PIP-S2 ساختند که می تواند سیگنالینگ ژن را در سلول های بنیادی پرتوان القایی انسان ( hiPSCs ) تغییر دهد. این مولکول با چسبیدن به یک قسمت خاص کد ژنتیکی عمل می کند.

محققان معتقدند که می توانند از مولکول جدید برای تبدیل سلول های بنیادی پرتوان القایی انسان به انواع مختلف سلول استفاده کنند.

مشروح موفقیت آنها هفته جاری در مقاله ای در مجلهNucleic Acids Research منتشر شده است.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1725

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

دانلود مقاله استثنایی تعمیر تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی در تبریز اندازه گیری FVIII لیزر چیست؟ دیگ بخار سیكلوترون لوله کشی صنعتی اختلالات دستگاه تنفسی ابوريحان سلامتي تعمیر در تبریز آمرزش گناهان سرنگ های بدون سوزن مرکز تحقیقات مهندسی پزشکی و بیولوژی حمام آشنایی با ساکشن پرتو نگاری مراحل انجام آزمایش شبکه های اجتماعی کودکان ایرکاس علوم پایه آموزش گیاهان دارویی و طب سنتی در اردبیل سازه فلزی آموزش تجهیزات پزشکی ایران بازرسی کابل ساکشن ها ترک چشم مصنوعی توزيع خون دوره تعمیر تجهیزات پزشکی در شیراز چدن خاکستری آغاز هفته دولت • تصویربرداری مولکولی چیست؟ امکان ذخيره سازی اطلاعات جراحی ارولوژی گرایش بیومکانیک در مهندسی پزشکی ماده 1 تا 12 آیین نامه تجهیزات پزشکی رادیو داروی پوزیترون خيانت آموزش تعمیر پالس اکسی متر در تبریز آموزش مامایی در تبریز روبات فانوک دوره آموزشی طب سنتی آموزش طب سنتی در تهران کلاس تست های غیرمخرب و بازرسی جوش در مشهد پالایشگاه امیر مومنان استخدام دستیار دندانپزشک در غرب تهران تخمین عمر رشته های فنی مهندسی ساعات شب کلاس نرم افزار داروخانه در شبستر آموزش تعمیر فشار سنج های آنالوگ در تهران تست رپلیکا بنیاد icdl تبریز MFD D1.1 پراب آلتراسونیک

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - انسان

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس