نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

زیکا چطور ساختار جمجمه را به هم می‌ریزد؟ ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - زیکا چطور ساختار جمجمه را به هم می‌ریزد؟

زیکا و تغییرات جمجمه ای که ایجاد میکند

زیکا

محققان برزیلی برای اولین‌بار با مطالعه بر روی 45 نوزاد متولد شده از مادران مبتلا به زیکا، عملکرد این ویروس را در بروز بیماری میکروسفالی کشف کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از میل آنلاین، ویروس زیکا که از راه پشه به انسان منتقل می‌شود، اثرات بسیار مخربی در جنین انسان ایجاد می‌کند، بارزترین اثر زیکا بر سیستم عصبی مرکزی جنین یا مغز وارد شده و بیماری میکروسفالی یا رشد ناقص مغز و عدم شکل‌گیری جمجمه را به همراه دارد.

محققان با عکسبرداری از سر نوزادان میکروسفالی ناشی از فعالیت ویروس زیکا دریافتند که این ویروس نه تنها در فرایند شکل‌گیری جمجمه و صفحات استخوانی سر اختلال ایجاد می‌کند، بلکه رشد طبیعی مغز را سرکوب کرده و نوزاد را به بیماری میکروسفالی شدید مبتلا می‌کند.

زیکا و تغییر ساختار جمجمه

طیف‌ شدت میکروسفالی(از چپ اولی نوزاد با سر عادی، دومی مبتلا به میکروسفالی و سومی مبتلا به میکروسفالی شدید(

در بسیاری از موارد مبتلا به ویروس زیکا جمجمه نوزادان به طور کامل در هم ریخته شده و پوست اضافی و چین خورده توقف رشد مغز در مراحل اولیه را نشان می‌دهد.

بیماری زیکا

محققان با اسکن مغز جنین مادران مبتلا به زیکا دریافتند که میزان تجمع مایع مغزی-نخاعی در بطن‌های مغز این نوزادان بسیار بیشتر از نوزادان سالم است. بنابراین می‌توان عامل اصلی بروز بیماری میکروسفالی را در ترشح بیش از حد مایع مغزی-نخاعی قلمداد کرد. چرا که در شرایط تجمع این مایع، فضا برای رشد و تکامل نورون‌های مغزی کاهش می‌یابد.

زیکا چگونه ساختار جمجمه را تغییر میدهد

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1725

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

شرکت مهندسین مشاور دانلود سوالات نیمسال اول95-96 خلاصه کتاب حقوق قوه قضائیه روش عبور كردن از صفر آموزش تعمیرات ونتیلاتور مزاج شناسی رعايت دستورالعمل‏های ابلاغی مهندسی پزشکی چیست؟ کسب و کار نور فلورسنت برگزاری دوره های آموزش تعمیرات دندان های دیجیتال و ارسال اطلاعات تغذیه ای شما به پزشک hypothermia صدمه سرویس CM فردریك تجهیزات دندانپزشکی تصویربرداری در پزشکی O ;کنسرسیوم ایرکاس امواج ساحلی دریا آموزش بخیه در تبریز سیناپس عصبی کپسول اندوسکوپی بیوشیمی غذا علم و فن آوری دانلود سوالات تابستان 95-96 نکات اساسی راجع به دستگاه اکسیژن ساز سی تی اسکن از بعد اقتصادی میزان فطریه کیست اولین رادیو داروی پوزیترون کلاس تعمیر تجهیزات پزشکی در شیراز سلول‌های زنده آزمون غیر مخرب دانلود پروژه مهندسی پزشکی پروازها آموزش اشتغال در بیمارستان تعمیر سانتریفیوژ فعال در حوزه اجتماعی تعمیرکار اتوماسیون استخدام دستیار دندانپزشک در بیمارستان قم درمان ریشه کلاس آموزش برنامه نویسی در تبریز نجوم آماتوری تست­های غیر مخرب سی‌تی اسکن biomedical engineering ، مهندسی پزشکی ، آشنایی با مهندسی پزشکی ، معرفی مهندسی پزشکی ، مهندسی پزشکی گرایش بالینی ، مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک ، مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک ، مهندسی پزشکی گرایش بیوم موفقیتی دیگر در مسیر ترمیم بافتهای استخوانی با فناوری نانو استاندارد وزیر فرهنگ و ارشاد بیوپرینترها آموزش تعمیر پیزون عصب پا روزپدر تست MFL دوره های بازرسی

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - زیکا چطور ساختار جمجمه را به هم می‌ریزد؟

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس