نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

تبدیل گفتار به متن ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - تبدیل گفتار به متن

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

 

دستگاهی موسوم به SpeakSee با استفاده از چندین میکروفن و یک برنامه همراه، به افراد ناشنوا این امکان را می‌دهد که در مکالمات روزانه شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، در حالیکه در حال حاضر برنامه‌های تبدیل گفتار به متن زیادی وجود دارد که کاربران ناشنوا را قادر به خواندن آنچه که افراد دیگر می‌گویند، می‌کند، اما آنها اغلب همراه با سر و صدای پس‌زمینه هستند یا در زمان صحبت چند نفر به صورت همزمان کارایی خود را از دست می‌دهند.

اما دستگاه SpeakSee یک سیستم چند میکروفون جدید است که گویا عملکرد بسیار بهتری دارد.

این دستگاه توسط "جاری هازلباخ" کارآفرین هلندی ساخته شده است که خودش با والدین ناشنوا بزرگ شده و به گفته وی، اغلب در گفتگوهای خانوادگی مشکل داشتند.

تجهیزات پایه این دستگاه شامل سه میکروفون بی‌سیم Wi-Fi می‌باشد. اگرچه تا 9 میکروفون را می‌توان به آن متصل کرد. همچنین دارای یک پایه شارژر و یک برنامه iOS و اندروید است.

طریقه کار دستگاه به این صورت است که هر میکروفون به پیراهن فردی که در یک مکالمه شرکت دارد، وصل می‌شود و با استفاده از یک سیستم هدایت صوت، صدای سخنرانی افراد را بلند می‌کند، در حالی که صدای پس‌زمینه و یا سخنان دیگران را محو می‌کند.

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

 

این میکروفون‌ها، صوت را به دستگاه اتصال پایه ارسال می‌کنند که می‌تواند تا فاصله 20 متری قرار داشته باشد. سپس صحبت‌هایی که توسط میکروفون‌های مختلف ارسال شده را پردازش می‌کند و اطلاعات صوتی را از طریق Wi-Fi به برنامه گوشی هوشمند کاربر ناشنوا می‌فرستد. این برنامه اطلاعات را در زمان واقعی به متن تبدیل می‌کند و با رنگ‌ها و نام‌های مختلف که نشان‌دهنده این است که چه کسی صحبت می‌کند، روی صفحه گوشی نمایش داده می‌شود.

رونوشتی از مکالمات را می‌توان در برنامه ذخیره کرد و سپس با استفاده از کلمات کلیدی جستجو کرد.

با استفاده از یک جک 3.5 میلی‌متری می‌توان دستگاه‌هایی مانند گوشی‌های هوشمند یا تلویزیون‌ها را به طور مستقیم به دستگاه پایه وصل کرد تا صدای آنها به متن تبدیل شود.

این دستگاه بیش از 120 زبان و لهجه را پشتیبانی می‌کند.

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

طول عمر باتری میکروفون‌ها از دو تا چهار ساعت در هر شارژ، بسته به مقدار صحبت مصرف‌کننده متغیر است.

دستگاه پایه نیز می‌تواند در حالی که به برق وصل نیست، توسط باتری که حدود هشت ساعت می‌توان با آن کار کرد، استفاده شود.

قیمت این دستگاه 699 دلار تخمین زده شده است.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1725

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

ترميم بافت استخوان با فناوری نانو آلتراسونیک برنامه ریزی مناسب، تعمیر سونوکید آموزش کار در داروخانه تعمیر شیکر معایب دستگاه فلیم فتومتر برنامه کامپیوتری برگزاری نمايشگاههای تجهيزات پزشكی روانشناسان تعمیر اتوآنالایزر مرکز اکستر از لویی کان آموزش نسخ پیچی در تبریز انقباض تقویت شده قلب درمان رادیولوژی برآشفتگی درباره بخش اول آیین نامه تجهیزات پزشکی فروش یوک بهبود کیفیت و رشد روند سازمان مارکر فلورسنس مرکز آموزش کامپیوتر در تبریز مرکز آموزش کامپیوتر در تبریز درمان با ذهن هفته دفاع مقدس تعمیر ساکشن جراحی بازرسی کابل در تبریز دانلود نمونه سوالات امتحانی مهندسی پزشکی ملانوما مهاجمان آموزش خواند نسخه SpeakSee اسرارآمیز علم آموزی اندازه گیری فشار خون مصالح مقاوم در برابر رطوبت جذب دستیار دندانپزشک در تهران دانشگاه استنفورد کویل بازرسی دستیار دندانپزشک در تهران درمان استروئیدی ریه نوزادان، احتمال مشکلات چشمی بدنبال دارد آموزش گیاهان دارویی و طب سنتی در اردبیل تومورهای سرطانی شیمی آموزش تکنشسین داروخانه سنگ استخوان آسیب دیده با فناوری نانو ترمیم می شود امام حسین مدیریت موفق و مؤثر آشنایی با المان های الکترونیکی در کلیبر پزشک متخصص ناباروری مزایای کپسول آندوسکوپی سیستم­های مدیریت کیفیت بیمارستان ها صنايع پزشكي شغل بازاریابی بازرسی تولید فولاد روزکار افرینی گل_گیاه بازرسی ایستگاهی زمینه های کار در مهندسی پزشکی کشتن سلول‌های سرطانی

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - تبدیل گفتار به متن

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس