نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

 

Los Angeles Residence by Wolf Architects 730x506


معماری مدرن یا Modern Architecture عبارتی‌ست که برای توصیف سادگی و بی‌آلایشی در سبک و ظاهر ساختمان‌های قرن ۱۹ و ۲۰ میلادی به کار می‌رود. این سبک با نام‌هایی همچون International Style یا Functionalism نیز شناخته می‌شود. این سبک در پاسخ به افراط‌های حوزه طراحی در دوره ویکتوریا و ادواردین ظهور کرد.

1
مقر اصلی سازمان ملل در نیویرک که طراحی آن حاصل کار تیمی زیر نظر Le Corbusier و Oscar Niemeyer است، مثالی بارز از سبک مدرن معماری.


هدف طرفداران و علاقمندان به سبک معماری نوین، طراحی محیط‌هایی با گرایشات اجتماعی و سیاسی بیشتر در عصر جدید بود. البته شاید بتوان ظهور آن را به تاثیر رشد تکنولوژی و پیشرفت‌های مهندسی نیز مرتبط دانست. مواد و مصالحی همچون شیشه، استیل، آهن و بتن در ساختارهای معماری ساختمان‌هایی که سبک آنها از این طراحی نشات گرفته، بسیار به چشم می‌آیند.
اغلب معماران این سبک، در کارهای خود از زیبایی‌های ماشینی الهام می‌گیرند. آنها سبک ساختمان را بر اساس کاربردها و مصالحی که می‌توانند مورد استفاده قرار دهند، فرم می‌دهند. سادگی عنصری ارجح در این سبک است و معمولا اغلب المان‌های غیرضروری در طرح نهایی -در جهت کاهش پیچیدگی و افزایش سادگی- حذف می‌شوند.

2
ساختمان IBM و برج ترامپ در شیکاگو که مدرنیست را در دو سطح به نمایش گذاشته‌اند.

برخی از برجسته‌ترین معماران سبک نوین Louis Sullivan و Frank Lloyd Wright در آمریکا، Otto Wagner در وین، Victor Horta در بروکسل، Le Corbusier در فرانسه و Antoni Gaudi در بارسلونا هستند.
معمارانی همچون Ludwig Mies Van der Rohe و Walter Gropius نیز از مشهورترین افراد در جنبش مدرن به حساب می‌آیند که از فارغ‌التحصیلان مدرسه Bauhaus بوده‌اند.

3مدرسه Bauhaus، که از مهمترین عوامل گسترش سبک معماری مدرن از آلمان به آمریکا بود.


پس از آغاز جنگ جهانی اول، اغلب پیشتازان این عرصه از مدرسه Bauhaus به دیگر کشورهای اروپایی و بسیاری از آنها نیز به آمریکا فرار کرده و کارها و ایده‌های خود را نیز به این کشورها بردند.
پس از آن، مدرنیسم برای مدت طولانی -نزدیک به ۵۰ سال- در آمریکا محبوب شد و به سبکی غالب برای ساخت ساختمان‌های تجاری، سازمانی و همینطور محیط‌های عمومی تبدیل شد. این سبک در آمریکا نتوانست به خوبی در معماری خانه‌های عموم مردم جا بیفتد.

4نمایی از داخل ساختمان Seagram که تسوط Mies Van der Rohe طراحی و در نیویورک ساخته شد.


دو مورد از شناخته‌شده‌ترین ساختمان‌هایی که با الهام از این سبک بنا شده‌اند، ساختمان Home Insurance -طراحی شده توسط William Le Baron Jenney- در شیکاگو و ساختمان Seagram -طراحی شده توسط Ludwig Mies Van der Rohe- در نیویورک هستند.

55
هتل Imperial در توکیو که توسط Frank Lloyd بازطراحی شد.


طراحی مدرن حتی در معماری شهری نیز نمود پیدا کرده. برای نمونه شهرچندی‌گر در هندوستان و برزیلیا در برزیل بر این اساس طراحی شده‌اند.
6ساختمان بانک مرکزی در برزیلیا


مشکل اصلی معماری مدرن، عدم تمرکز بر انعطاف کافی با فرم‌های متنوع کاربردی در بناهای ساخته‌شده بر پایه آن است. در این روش، طرح‌ها و ایده‌ها تمایل چندانی در سازگاری با محیط اطراف و همینطور فاکتورهای انسانی ندارند. این مساله در برخی ساختمان‌هایی که با این سبک طراحی شده‌اند، آنها را خشن و زمخت نمود می‌دهد.
منتقدان این سبک استدلال می‌کنند که زیبایی‌شناسی به اندازه قابلیت‌های دیگر بنا اهمیت دارد و اصرار بر طرح‌های تثیبت شده در این سبک، موجب کاهش خلاقیت می‌شود. این عوامل منجر به تغییر رویه در کار بسیاری از معماران و طراحان شده و آنها -سرخورده از سبک معماری مدرن- در حرکت به سوی طراحی‌های پست‌مدرن هستند.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1745

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

PYTHON الکترو شوک CORPULS سلول‌های انسان كریستینسن سیستم اینترلاک pipng دوره کمک های اولیه در تبریز بازرسی جوش در تبریز درمان بیماری ها بینه یا رختکن کربلا دوره آموزش تعمیر تجهیزات پزشکی دوره های آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی استخدام دستیار دندانپزشک در تبریز امروز دکتر صفایی اولین رادیو داروی پوزیترون معایب استفاده از لیزر در دندانپزشکی tank انرژی-مثبت سی تی اسکن از بعد اقتصادی زخم‌های ایجاد شده در میدان‌های جنگ معجزه ای جاودان شخصیت مدرک icdl تبریز آشنایی با الکترونیک مقدماتی در تهران نمونه سوالات آزمون کارشناسان رسمی قوه قضائیه تست مخزن ای سی جی delta فرهنگسرای الغدیر تعمیر تجهیزان پزشکی بازاریابی طرح های معاونت علمی و فناوری یماری های تیروئید سرویس پیشگیری از بیماری مننژیت تعمیر بیوشیمی مجمع معرفی بخش اول آیین نامه تجهیزات پزشکی لنز الکترواستاتیکی تبدیل تصاویر آنیلینگ آموزش تعمیر فشارسنج های دیجیتال شیکر الایزا پالس تروتست صاحب رحم دستورالعمل آشنایی با المان های الکترونیکی در اهر درد فتح خرمشهر حساسیت به دارو فریت ساکشن جراحی حماسه بادهای روان مهندس پزشک دانشگاه های علوم پزشکی آموزش هلال احمر درتبریز بازرسی آسانسور کارگاهی دوره های مجازی تعمیرات تجهیزات پزشکی

logo از معماری مدرن چه باید بدانیم؟

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس