نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

انسان ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - انسان

محیط زیست

مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال۱۹۷۲ با تصویب ماده‌ای، 5 ژوئن را روز جهانی محیط زیست اعلام کرد.هدف از نامگذاری روز جهانی محیط زیست، افزایش آگاهی مردم برای حفظ محیط زیست و ترغیب مسوولان به اتخاذ تدابیری برای مقابله با تخریب محیط زیست و گونه‌های زیستی‌جانوری است. رشد روزافزون آلودگی و تخریب محیط زیست و بروز بحران‌های پی در پی زیست محیطی باعث شد دولت‌ها به طور جدی به تکاپو افتاده تا چاره‌ایی بیندیشند.عزم جهانی برای حفاظت محیط زیست با تشکیل نخستین کنفرانس جهانی سازمان ملل متحد درباره انسان و محیط زیست که به کنوانسیون استکهلم معروف است، در سال 1972در سوئد جنبه عینی پیدا کرد.به طوری که حق برخورداری انسان از محیط زیست سالم هم طراز با حقوق بشر شناخته شد.در این میان ایران نیز به تعدادی از کنوانسیون‌ها و پروتکل ها پیوست و سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان مرجع ملی، اجرای اکثر آنها را بر عهده دارد.
کنسرسیوم ایرکاس ضمن گرامیداشت هفته محیط زیست ، این هفته را بر تمامی فعالان این حوزه تبریک و تهنیت عرض می نماید..

مولکول

محققان ژاپنی یک مولکول جدید ساختند که دی.ان.ای را هدف قرار می دهد و می تواند زمینه را برای ابداع اولین درمان های بازسازی بافت هموار سازد

این مولکول ساختگی می تواند باعث شود که سلول های بنیادی به سلول های عضله قلب تبدیل شوند.محققانی که این مولکول جدید را ساخته اند، معتقدند که موفقیت آنها می تواند باعث شود سلول های بنیادی به انواعی از سلول های مختلف تبدیل شود و راه را برای بازسازی بافت هموار سازد.

سلول های بنیادی پرتوان القایی انسان، سلول های بنیادی بالغی هستند که می توانند به هر نوع سلولی تبدیل شوند. تغییر شکل آنها توسط یک سری سیگنال های ژنتیکی و پروتیینی دیکته می شود. این رویه بیان ژن توسط مولکول های خاصی ایجاد می شود.

محققان مولکول هایی را کشف کرده اند که می توانند سیگنال های ژنتیکی ایجاد کنند اما هنوز مولکول هایی را که بتوانند سیگنال های ژنتیکی خاصی را در سلول های بنیادی پرتوان از فعالیت بیاندازند، نیفته اند.

اما محققان دانشگاه کیوتو در ژاپن یک مولکول جدید به نام PIP-S2 ساختند که می تواند سیگنالینگ ژن را در سلول های بنیادی پرتوان القایی انسان ( hiPSCs ) تغییر دهد. این مولکول با چسبیدن به یک قسمت خاص کد ژنتیکی عمل می کند.

محققان معتقدند که می توانند از مولکول جدید برای تبدیل سلول های بنیادی پرتوان القایی انسان به انواع مختلف سلول استفاده کنند.

مشروح موفقیت آنها هفته جاری در مقاله ای در مجلهNucleic Acids Research منتشر شده است.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1740

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

بیو مکانیک آموزش بیمارستان در تبریز انواع کپسول آندوسکوپی برگزاری دوره های اموزشی بنیاد icdl تبریز بنیاد icdl تبریز قدرت estandard اوره کشنده آموزشگاه آموزش کامپیوتر در تبریز ام آر آی بخش هشتم آیین نامه تجهیزات پزشکی تصاویر سیاه سفید ایرکاس اصلاح وضیعت ظاهری بیمار استخوان آسیب دیده با فناوری نانو ترمیم می شود درباره پانسمانی که زخم را تا سه روز تازه نگه می‌دارد دانشگاه راديوگرافی تازه ها آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی در تهران جنایت مشهور شهادت مطهری کلاس آموزش نسخه الکترونیک در بوکان اورهال پالایشگاهی عضویت خلاصه کتاب حقوق کلاس تست های غیرمخرب و بازرسی جوش در ارومیه الگوريتم ايزو ديتا QA Portable oxygen device روز جمهوری اسلامی ایران چه روزی است؟ دوره دستیاری دندانپزشکی در رشت بزرگترین سایت مهندسی پزشکی جدید آموزش تعمیرات ونتیلاتور آموزش تعمیر چراغ سیالتیک فرصت های شغلی مهندسین پزشکی اصول نگهداری و کالیبراسیون دستگاه پمپ سرنگ پایش بر اساس وضعیت فن آوری اطلاعات و ارتباطات MRI آموزش اورژانس در تبریز دفاع مقدس فناوری انرژی های نو و تجدید پذیر عمل جراحی با لیزر تغییر دائمی مایعات بدن Electroencephalography (EEG) شعبانیه عزم جان كیز کاتتر انتقال میکروبیولوژی قیمت تست غیر مخرب بیماری مزمن دستگاه تنفس تضمینی آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی دنتین برداشت پوسیدگی و تهیه حفره

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - انسان

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس