نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

دندانپزشکي ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - دندانپزشکي

روز قلم

روز چهاردهم تير ماه به پيشنهاد انجمن قلم ايران و تصويب شوراي فرهنگ عمومي ،به عنوان ( روز قلم ) در تقويم رسمي جمهوري اسلامي ايران به ثبت رسيد.
قلم، زبان عقل و معرفت و احساس انسان ها و بیان کننده اندیشه و شخصیت صاحب آن است. قلم، زبان دوم انسان هاست. هویت، چیستی و قلمرو قلم بسیار گسترده تر از آن است که در بیان بگنجد. هرگونه رشد و پیشرفت، پیروزی و آرامش و معرفت و شناخت، ریشه در قلم دارد. تمدن ها، تجربه های تلخ و شیرین و علوم با نوشتن ماندگار می شوند.
هر کس می تواند قلمی را بین انگشتانش بفشرد و فرمانش دهد که بنگارد و هر آنچه را از مخیله صاحب انگشت تراوش می کند، بنویسد. قلم، تخریب می کند. می سازد. واقعیت ها را آشکار می کند. آشکارها را نهان می کند. به واقع قلم، معجزه ای جاودان است.

بزرگداشت شاه چراغ

«امامزاده سید احمد بن موسی» که به شاه چراغ مشهور است برادر «امام علی بن موسی الرضا (ع)» و یکی از پرهیزگارترین و با تقواترین فرزندان «امام کاظم علیه السلام» بود.تاریخ دقیق تولد حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (س) مشخص نیست.از این رو تصمیم بر این شد که در دهه کرامت یعنی حدفاصل تولد حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) یک روز به عنوان روز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی "شاهچراغ"(س) تعیین شود.

کنسرسیوم ایرکاس شش ذی القعده مصادف  با 8 مرداد روز بزرگداشت احمدبن موسی شاهچراغ (ع)  را گرامی میدارد.

بزرگداشت احمد ابن موسی شاهچراغ (ع)  ششم ذی القعده، روز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی شاهچراغ علیه السلام فرزند بزرگوار امام موسی کاظم علیه السلام است.

روز انتقال خون

در مرداد سال 1353  سازمان انتقال خون ايران با هدف سامان بخشيدن به وضع آشفته خون رساني و به منظور ترويج فرهنگ اهدا، تهيه و تأمين خون و فرآورده‏ هاي سالم و مطمئن و رايگان براي رفع نياز بيماران نيازمند، به خصوص مبتلايان به تالاسمي، هموفيلي و لوسمي به وجود آمد. از آن تاريخ به بعد، سالروز تأسيس اين سازمان در نهم مرداد ماه، به عنوان روز اهداي خون نام‏گذاري شده است. جمع ‏آوري خون از داوطلبانِ اهدا، و آماده‏ سازي آن براي نجات بيماران و مصدومين، ايجاد پايگاه در بيمارستان‏ها و واحدهاي سيار و ثابت جهت تهيه خون، ثبت اطلاعات لازم به منظور دعوت براي اهداي خون به هنگام ضرورت و توزيع خون و فرآورده‏هاي آن به مراكز درماني و بيمارستان‏ها و... از جمله كارهاي سازمان انتقال خون ايران مي‏باشد. طبق گفته كارشناسان، هر فرد بالغ (بين 17 تا 65 سال) با وزن متوسط پنجاه كيلوگرم، حدود پنج و نيم تا شش ليتر خون دارد و با اهداي 250 سي‏سي تا 450 سي‏سي از خون خود، نه تنها سلامتي خود را به مخاطره نمي‏اندازد، بلكه ضمن كمك به سلامتي خود، نجات بخش زندگي ديگري نيز خواهد شد. اهداي خون همچنين مي‏تواند در كشف بيماري‏هاي نهفته در اهدا كنندگان كاملاً مؤثر باشد. هر فرد سالم مي‏تواند در هر سال تا چهار بار با فاصله هشت هفته (دو ماه) خون اهدا كند.

emam reza 93

حضرت امام رضا عليه السلام شب جمعه يازدهم ذى القعده در سال 148 هجرى در مدينه طيّبه به دنيا آمد، پدر بزرگوار آن حضرت امام هفتم موسى بن جعفر عليه السلام بود .نام آن حضرت «على» بود كه اين نام در ميان دودمان رسول خدا محبوب ترين نام بود كنيه ایشان حضرت أبوالحسن، و أبوعلى بود.
ولادت با سعادت هشتمين اختر تابناک امامت و ولايت حضرت ثامن الحجج علي بن موسي الرضا بر عموم مسلمين جهان تبريک و تهنيت باد.

روز چپ دست ها

روز ۱۳ اوت برابر با ۲۲ مرداد به نام روز جهانی چپ‌دست‌ها ( International Lefthanders Day) نامگذاری شده‌است. نام این روز در سال ۱۹۷۶ برابر با ۱۳۵۵ خورشیدی پیشنهاد شد و به تصویب رسید.دلیل نامگذاری این روز، انتقاد از این است که تمامی ابزارها و امکانات برای راست دست ها طراحی شده اند( مانند صندلی های یک دسته، صندلی راننده در خودروها، قانون های راهنمایی رانندگی، میزهای پر کردن فرم در بانک ها و اداره ها و...) و چپ دست ها را مجبور به کاربرد از دست راست می کنند.همچنین یکی از هدف های این روز پیکار با باورهای خرافاتی درباره چپ دست هاست.

چپ‌دستی به معنای گرایش طبیعی افراد در به‌کارگیری از دست چپ برای انجام کارهای گوناگون و به‌ویژه نوشتن است. پژوهش های گوناگون نشان می‌دهد که در جامعه های گوناگون، ۷۰ تا ۹۰ درصد جمعیت، راست‌دست و دیگران چپ‌دست هستند. درصد بسیار کمی نیز توانایی به کار بردن هر دو دست را دارند.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1750

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

سیستم اعصاب دوره آموزشی پایپینگ در زنجان تیروئید شمارشگر سيستم عدسی آموزش تعمیر آمالگاماتور بازرسی مواد مصرفی بازرسی مخزن هزینه دوره دستیار دندانپزشک در اهواز جذب دستیار دندانپزشک در رشت تعویض باتری بخش هشتم اﻗﺘﺼﺎد ﺷﺒﺎﻧﻪ هدف ژورنال مقالات،دسترسی به پایگاه های علمی،پسورد دانشگاه ها،مقالات رایگان،دانلود مقاله،ساینس دایرکت، مقالات ISI، تعمیر تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی در تبریز نورسنج یووی life مدیریت پروژه شناخت قطعات الکترونیکی علي حافظي روش عبور كردن از صفر اجتماعی بزرگترین پایگاه آموزشی واطلاعاتی مهندسی پزشکی مواد اولیه شبکه های اجتماعی فلوروسکوپ MMSB مقالات مهندسی پزشکی انرژی-مثبت عامل اوتیسم هدلایت مایعات نافذ تستPT سوخت استخدام دستیار دندانپزشک در کرمان تبریک ولادت امام سجاد سوم خرداد biomedical engineering انواع سرطان ها آشنایی با دستگاه فتوتراپی مدرسه تعمیر تجهیزات پزشکی تبریز دانشجوی مهندسی پزشکی ده تیر روز صنعت و معدن گوشت گردو درد شدید عضلات و مفاصل مهماني خداوند اکسیژن تراپی رادیوایزوتوپ دلايل وجودي آب‌انبار biomedical engineering ، مهندسی پزشکی ، آشنایی با مهندسی پزشکی ، معرفی مهندسی پزشکی ، مهندسی پزشکی گرایش بالینی ، مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک ، مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک ، مهندسی پزشکی گرایش بیوم جنین یاب مجاری گوارشی 8 مرداد اتاق سی تی اسکن آموزشگاه آپادانا قد کودکان سیستم ایمنی بدن مدیریت منابع انسانی (

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - دندانپزشکي

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس