نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

زیکا چطور ساختار جمجمه را به هم می‌ریزد؟ ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - زیکا چطور ساختار جمجمه را به هم می‌ریزد؟

زیکا و تغییرات جمجمه ای که ایجاد میکند

زیکا

محققان برزیلی برای اولین‌بار با مطالعه بر روی 45 نوزاد متولد شده از مادران مبتلا به زیکا، عملکرد این ویروس را در بروز بیماری میکروسفالی کشف کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از میل آنلاین، ویروس زیکا که از راه پشه به انسان منتقل می‌شود، اثرات بسیار مخربی در جنین انسان ایجاد می‌کند، بارزترین اثر زیکا بر سیستم عصبی مرکزی جنین یا مغز وارد شده و بیماری میکروسفالی یا رشد ناقص مغز و عدم شکل‌گیری جمجمه را به همراه دارد.

محققان با عکسبرداری از سر نوزادان میکروسفالی ناشی از فعالیت ویروس زیکا دریافتند که این ویروس نه تنها در فرایند شکل‌گیری جمجمه و صفحات استخوانی سر اختلال ایجاد می‌کند، بلکه رشد طبیعی مغز را سرکوب کرده و نوزاد را به بیماری میکروسفالی شدید مبتلا می‌کند.

زیکا و تغییر ساختار جمجمه

طیف‌ شدت میکروسفالی(از چپ اولی نوزاد با سر عادی، دومی مبتلا به میکروسفالی و سومی مبتلا به میکروسفالی شدید(

در بسیاری از موارد مبتلا به ویروس زیکا جمجمه نوزادان به طور کامل در هم ریخته شده و پوست اضافی و چین خورده توقف رشد مغز در مراحل اولیه را نشان می‌دهد.

بیماری زیکا

محققان با اسکن مغز جنین مادران مبتلا به زیکا دریافتند که میزان تجمع مایع مغزی-نخاعی در بطن‌های مغز این نوزادان بسیار بیشتر از نوزادان سالم است. بنابراین می‌توان عامل اصلی بروز بیماری میکروسفالی را در ترشح بیش از حد مایع مغزی-نخاعی قلمداد کرد. چرا که در شرایط تجمع این مایع، فضا برای رشد و تکامل نورون‌های مغزی کاهش می‌یابد.

زیکا چگونه ساختار جمجمه را تغییر میدهد

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1743

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

دوره آموزشی پایپینگ در ساری صنایع دفاعی کلاس تعمیر تجهیزات پزشکی در اصفهان برندهای معروف انژیوگرافی دانشگاه ژاپن شناسایی مواد دوره آموزشی تجهیزات دندانپزشکی حضوری شرکت‌هاي مخابراتي کلاس تعمیر تجهیزات دندانپزشکی در مشهد کف مخزن فرق بین IQ&EQ ثبت نام دوره های نسخه خوانی آموزشگاه نسخه خوانی تبریز آشنایی با پروب‌های HRas تست مراکز نجوم و ستاره شناسی آموزشگاه کاریکاتور در تبریز آسمی میزان سنجش مایعات عصب پا اخذ مدرک icdl در تبریز اخذ مدرک icdl در تبریز تیوپ فشار سنج فک فرصت های شغلی مهندسین پزشکی آموزش مجازی NDT کولون چه موادی را نمی توان اتوکلاو کرد آموزش بهداشت در تبریز ان الائمه پای مصنوعی کلاس ایمنی و بهداشت صنعتی (HSE) در بوشهر دانلود فیلم آموزش طب سنتی آموزش تاسیس عطاری تخلیه چشم کلاس آموزش نسخه الکترونیک در تبریز سایبر ژنتیک مولکولی تولید کنندگان تجهیزات پزشکی آشنایی با المان های الکترونیکی در جلفا ابوريحان محمد بن احمد بيروني آموزش دستیار دندانپزشک در تهران مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی وراثت آموزش اورژانس در تبریز موروثی ﻣﻔﻬﻮم ﺷﻬﺮ 24 ﺳﺎﻋﺘﻪ ﭼﻴﺴﺖ ؟ آدرس آموزشگاه تکنسین داروخانه در تبریز فهرست تجهیزاتی خلاصه کتاب حقوق مرکز آموزش کامپیوتر در تبریز مرکز آموزش کامپیوتر در تبریز کاربرد پرینتر سه بعدی در پزشکی نقشه های الکتریکی و مکانیکی تجهیزات پزشکی گرایش بیومواد در رشته مهندسی پزشکی 22بهمن1357 دانشگاه استنفورد مهندس پزشک استثنایی راه های تشخیص بیماری مننژیت

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - زیکا چطور ساختار جمجمه را به هم می‌ریزد؟

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس