نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

کره زمین ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - کره زمین

سیاره زمین

 

خورشيد را 9 سياره احاطه كرده‌اند كه در بين آنها كره زمين از نظر فاصله با خورشيد، سومين كره است و از چهار سياره داخلي بزرگ‌تر است.از پنج سياره بيروني، چهار تاي آنها از كره زمين بزرگ‌تر هستند. زمين در مداري گردش مي‌كند كه هيچ وقت از 5/91 ميليون مايل به خورشيد نزديك‌تر نمي‌شود و از 5/94 ميليون مايل دورتر نمي‌شود جالب‌تر اينجا است كه اين مدار تقريباً دايره مانند است و اگر غير از اين بود زندگي روي كره زمين غير ممكن مي‌شد زيرا حيوانات و گياهان در زمستان از سرما يخ مي‌زنند و در تابستان از گرما كباب مي‌شدند. ‏

-زمين در مقايسه با كائنات يك كره جوان و جديد است با اين حال زمين حدود 5/4 هزار ميليون سال عمر دارد. كشف اين موضوع از بررسي‌هاي انجام شده توسط راديواكتيو كه در تعيين عمر سنگ‌ها از آن استفاده مي‌شود، به دست آمده است.تمامي عناصر راديواكتيو همانند اورانيوم كه براي عكس العمل تعيين شده به كار مي‌رود، به عناصر مختلف در ميزان ثابتي، تغيير شكل مي‌دهند

 

سیاره دوقولوی زمین:

سیاره زمین

سیاره دوقلو زمین کشف شده است.به گزارش آسمونی ناسا ماه ها پیش از کشف سیاره ی دوقلو زمین خبر داد.سیاره ای با نام کپلر 186 اف (Kepler 186-f).این سیاره در مداری به دور ستاره ای بسیار دور از زمین گردش می کند و قابل سکونت شناخته شده است. چون این سیاره از ستاره ای که به دور آن گردش می کند بسیار دور است،پیش بینی شده که در چاله های این سیاره قابلیت دخیره ی بلند مدت آب وجود دارد.

سیاره زمین

تا قبل از این اکتشاف لقب دوقلوی زمین برای سیاره ای دیگر، یعنی کپلر62 اف (Kepler 62 f)، بود .این سیاره شباهت هایی به زمین داشت و 40 درصد از زمین بزرگ تر بود و قابل سکونت شناخته شده بود.اندازه ی کپلر 186 اف بسیار نزدیک تر به زمین(ده درصد بزرگ تراز زمین) است، اما جرم و چگالی آن هنوز شناخته نشده است.ماده سازنده این سیاره سنگ معرفی شده است.

سیاره زمین

این سیاره هر 130 روز به دور ستاره ی مرکز خود گردش می کند.یک سوم انرژی را که زمین از خورشید می گیرد را از ستاره مرکزی دریافت می کند,این باعث می شود که نسبت به زمین قابلیت سکونت کمتری داشته باشد،اگر روی سطح کپلر قرار بگیرید خواهید فهمید که درخشش ستاره ی آن در ساعات ظهر مانند درخشش خورشید در یک ساعت قبل از طلوع خورشید هست.ستاره ی مرکزی آن نصف جرم و چگالی خورشید را دارد.

کپلر 186 اف در کهکشان کپلر 186 در صورت فلکی سیگنوس قرار دارد.این سیاره حدود 500 سال نوری از زمین فاصله دارد. این کهکشان به جز کپلر 4 سیاره ی دیگر هم دارد.کپلر دورترین مدار را نسبت به دیگر سیاره های این منظومه دارد.

 

سوخت هواپیما

 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این شرکت هواپیمایی با همکاری Velocys این ابتکار عمل را اجرا خواهد کرد.Velocys از جمله شرکت های نوپای فعال در حوزه انرژی های تجدیدپذیر است که فناوری خاصی را بدین منظور ابداع کرده است.
بریتیش ایرویز قصد دارد میزان تولید آلاینده های زیست محیطی را در ناوگان خود تا سال ۲۰۵۰ به نصف کاهش دهد و از همین رو به دنبال استفاده از سوختی جدید به جای بنزین در هواپیماهای خود است.
همه ساله در انگلیس صدها تن زباله توسط خانوارها تولید می شود و می توان آنها را به انرژی های تجدیدپذیر قابل استفاده در هواپیماها مبدل کرد. انواع پوشک بچه، ظروف غذای پلاستیکی و جعبه و پوشش های شکلات نیز به همین منظور قابل استفاده است.
استفاده از بنزین به عنوان سوخت در هواپیماها تهدید مهمی برای حفظ سلامت کره زمین است و استفاده از روش جدید به کاهش ۶۰ هزار تنی تولید دی اکسیدکربن در سال منجر می شود. این روش همچنین به صرفه جویی ۶۰ درصدی در مصرف سوخت منجر خواهد شد.
بریتیش ایرویز قصد دارد کارخانه ای به همین منظور احداث کند که سوخت تجدیدپذیر کافی برای تمامی پروازهای این شرکت به مقاصد سن خوزه و نیوارلئانز امریکا تامین کند.
این پروژه موجب تغییرات قابل توجهی شده است. برای مثال هفته گذشته، وزارت حمل و نقل بریتانیا،
مجموعهای از تغییرات را در مورد مجوز سوختهای تجدید پذیر سیستم حمل و نقل اعمال کرد.
این تغییرات مبنی بر این است که سوخت پایدار جت در حال حاضر انگیزه اصلی در راه تلاش برای ارتقای سیستم هواپیمایی پاک است.
نباید انتظار داشت که سوخت پروازها به زودی توسط سوخت زیستی تامین شود، چرا که این پروژه هنوز در مرحله مطالعه امکانسنجی قرار دارد.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1728

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

انقباض غیر ارادی تنفسی افتالموسکوپ بازرسی مایعات نافذ آشنایی با نحوه ی عملکرد و ایمنی تجهیزات پزشکی آلیاز های فولادی کلیه ها بازرسی نظام مهندسی خدمات تست غیر مخرب در تبریز پروژه مهندسی پزشکی دوره های کمک های اولیه آموزش پرستاری کلاس داروشناسی فن آوری اطلاعات و ارتباطات بافت کلیه بیماری مننژیت چیست؟ چراغ یو وی نانوساختاري لنز الکترواستاتیکی آموزشت تعمیرات تجهیزات پزشکی چگونه تیان علي بن موسي الرضا چدن داکتیل آشنایی با المان های الکترونیکی در تهران کلاس تعمیر تجهیزات دندانپزشکی در تهران دروغ موسسه سالک از لویی کان اداره-پست دوره کمک های اولیه در تبریز آناتومیک دانلود نمونه سوالات امتحانی مهندسی پزشکی بخش دوم آیین نامه تجهیزات پزشکی دوره لوله کشی صنعتی بازرسی میلنگ Background – symmetry نگارش دستورالعمل جوش سرنگ های بدون سوزن دوربین ویدیکون صنعت گران نماز دستیار دندانپزشک در تهران دوره آموزشی تعمیرات تجهیزات پزشکی آموزش کالیبراسیون نیروگاه گازی تجهیزات پزشکی در تبریز دستیاری دندانپزشکی جهاد دانشگاهی شیراز بیماری مزمن دستگاه تنفس فتوتراپی آموزش تزریقات مشاوره تخصصی اهداف سازمانی کمبود تجهیزات پزشکی دوره ایمنی و بهداشت صنعتی (HSE) در گیلان آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی اداره کل تجهیزات پزشکی آموزش سیستم زنی داروخانه در تبریز جراحی‌های ارتوپدی آشنایی با اصول منشی گری محلـول هـای PVC کلاس آموزش برنامه نویسی در تبریز

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - کره زمین

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس