نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

ghoveh ghazaeyeh

شهید سید محمدحسینی بهشتی در دوم آبان ۱۳۰۷ هجری شمسی در اصفهان چشم به جهان گشود. پدرش از روحانیان اصفهان و امام جماعت مسجد لومبان بود. وی از چهار سالگی به مکتب رفت و در اندک زمانی قرائت قرآن و خواندن و نوشتن را آموخت و با ورود به دبیرستان به دلیل علاقه به تحصیل علوم دینی، مدرسه را‌‌ رها و در سال ۱۳۲۱ وارد حوزه علمیه شد.

به سال ۱۳۲۵ یعنی در هجدهمین بهار زندگی خود به قم عزیمت کرد و در کنار تحصیل علوم دینی، در سال ۱۳۲۷ موفق به دریافت دیپلم ادبی در امتحانات متفرقه شد. در‌‌ همان سال، وارد دانشکده الهیات معقول و منقول شد و در سال ۱۳۳۰ با دریافت درجه لیسانس به قم بازگشت و در دبیرستان حکیم نظامی مشغول تدریس زبان انگلیسی شد.

در سال ۱۳۳۱ ازدواج نمود که حاصل این پیوند، دو پسر و دو دختر بود. وی در سال ۱۳۳۳، دبیرستان دین و دانش قم را تأسیس نمود و تا سال ۱۳۴۲ سرپرستی آن را برعهده داشت. در فاصله سال‌های ۱۳۳۵ تا ۱۳۳۸، دوره دکترای فلسفه الهیات را گذراند سپس، با شرکت فعال در مبارزات سال‌های ۴۱ و ۴۲ از سوی ساواک مجبور به عزیمت از شهر قم به تهران گردید.

این شهید راست قامت تاریخ به پیشنهاد و درخواست آیت الله حائری رحمه الله و آیت الله میلانی رحمه الله به هامبورگ عزیمت و سرپرستی مسجد و تشکل مذهبی جوانان آن شهر را عهده دار و به فعالیت‌های عمیق دینی و فرهنگی پرداخت. در طی این مدت سفرهایی به عربستان، سوریه، لبنان، ترکیه و عراق (به منظور دیدار امام رحمه الله) انجام داد.

سرانجام در سال ۱۳۴۹، به ایران بازگشت و به فعالیت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی روی آورد. در این مدت، چندین بار توسط ساواک دستگیر و روانه زندان شد. در آذر ماه ۱۳۵۷ به فرمان امام خمینی رحمه الله شورای انقلاب را تشکیل داد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره به عنوان ایدئولوگ و لیدر در صحنه‌های سیاسی، اجتماعی به فعالیت می‌پرداخت.

حزب جمهوری اسلامی را با هدف تربیت و شناسایی نخبگان سیاسی فرهنگی پایه گذاری نمود. در تدوین قانون اساسی به عنوان نایب رئیس مجلس خبرگان ایفای نقش می‌کرد. پس از استعفای دولت موقت در سال ۱۳۵۸، مدتی به عنوان وزیر دادگستری و سپس، از سوی امام خمینی رحمه الله به ریاست دیوان عالی کشور منصوب گردید.

وی سرانجام در حین انجام وظیفه در این سمت بود که در شامگاه ۷ تیر سال ۱۳۶۰ در حین سخنرانی در تالار حزب جمهوری اسلامی بر اثر انفجار ساختمان حزب توسط منافقین به همراه کاروان ۷۲ نفره خود به خیل عظیم شهدای کربلا پیوست.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1750

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

نبولایزر بیماری ب آموزش اشتغال در مطب ساخت تجهیزات بازرسی امام دوره آموزشی تعمیر نبولایزر در تبریز ندول های بدخیم و خوش خیم دانلود نمونه سوالات امتحانی مهندسی پزشکی فیلم آموزش تعمیر تجهیزات پزشکی استخدام دستیاری دندانپزشک در کرمان احساس ناخوشایند PT تعمیر PH متر رادیولوژی آموزش گیاهان دارویی و طب سنتی در تبریز تاریخچه آب انبار آموزش تجهیزات دندانپزشکی انجمن مهندسی پزشکی شب تقدیر مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی کلابینگ عیب یابی پروب‌های اولتراسوند امامت و ولايت طراحی دستگاه های اندازه گیری پزشکی پانسمان جراحی جدید گرایش بیوالکتریک در رشته مهندسی پزشکی ساختار تيوپ تشديد کننده تصوير فیثاغورس تله سیز بيروني روز جمهوری اسلامی مبارک سی تی اسکن از بعد اقتصادی کار با تجهیزات استخدام نسخه پیچ داروخانه در تبریز هزینه بازرسی بیمار معرفت و شناخت فولاد جهانی شاه چراغ هفته دولت نمونه سوالات آزمون کارشناسان رسمی قوه قضائیه دوره ایمنی و بهداشت صنعتی (HSE) در شبستر مرکز آموزش کامپیوتر در تبریز دروغ دوره های کمک های اولیه در تبریز مدیریت Business کلاس عملی قفسه چینی داروخانه در تبریز MT yoke آموزش تعمیر فشار سنج های آنالوگ در گیلان کرامت اسلگ صدمات فیزیکی و سوختگی ها تغذیه مناسب شناخت آناتومی دهان و دندان دوره تعمیرات تجهیزات پزشکی درتبریز تعداد گلبول های سفید فشار خون خاك تکنیک های

logo 7 تیرماه شهادت آیت الله بهشتی و روز قوه قضاییه

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس