نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

ghoveh ghazaeyeh

شهید سید محمدحسینی بهشتی در دوم آبان ۱۳۰۷ هجری شمسی در اصفهان چشم به جهان گشود. پدرش از روحانیان اصفهان و امام جماعت مسجد لومبان بود. وی از چهار سالگی به مکتب رفت و در اندک زمانی قرائت قرآن و خواندن و نوشتن را آموخت و با ورود به دبیرستان به دلیل علاقه به تحصیل علوم دینی، مدرسه را‌‌ رها و در سال ۱۳۲۱ وارد حوزه علمیه شد.

به سال ۱۳۲۵ یعنی در هجدهمین بهار زندگی خود به قم عزیمت کرد و در کنار تحصیل علوم دینی، در سال ۱۳۲۷ موفق به دریافت دیپلم ادبی در امتحانات متفرقه شد. در‌‌ همان سال، وارد دانشکده الهیات معقول و منقول شد و در سال ۱۳۳۰ با دریافت درجه لیسانس به قم بازگشت و در دبیرستان حکیم نظامی مشغول تدریس زبان انگلیسی شد.

در سال ۱۳۳۱ ازدواج نمود که حاصل این پیوند، دو پسر و دو دختر بود. وی در سال ۱۳۳۳، دبیرستان دین و دانش قم را تأسیس نمود و تا سال ۱۳۴۲ سرپرستی آن را برعهده داشت. در فاصله سال‌های ۱۳۳۵ تا ۱۳۳۸، دوره دکترای فلسفه الهیات را گذراند سپس، با شرکت فعال در مبارزات سال‌های ۴۱ و ۴۲ از سوی ساواک مجبور به عزیمت از شهر قم به تهران گردید.

این شهید راست قامت تاریخ به پیشنهاد و درخواست آیت الله حائری رحمه الله و آیت الله میلانی رحمه الله به هامبورگ عزیمت و سرپرستی مسجد و تشکل مذهبی جوانان آن شهر را عهده دار و به فعالیت‌های عمیق دینی و فرهنگی پرداخت. در طی این مدت سفرهایی به عربستان، سوریه، لبنان، ترکیه و عراق (به منظور دیدار امام رحمه الله) انجام داد.

سرانجام در سال ۱۳۴۹، به ایران بازگشت و به فعالیت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی روی آورد. در این مدت، چندین بار توسط ساواک دستگیر و روانه زندان شد. در آذر ماه ۱۳۵۷ به فرمان امام خمینی رحمه الله شورای انقلاب را تشکیل داد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره به عنوان ایدئولوگ و لیدر در صحنه‌های سیاسی، اجتماعی به فعالیت می‌پرداخت.

حزب جمهوری اسلامی را با هدف تربیت و شناسایی نخبگان سیاسی فرهنگی پایه گذاری نمود. در تدوین قانون اساسی به عنوان نایب رئیس مجلس خبرگان ایفای نقش می‌کرد. پس از استعفای دولت موقت در سال ۱۳۵۸، مدتی به عنوان وزیر دادگستری و سپس، از سوی امام خمینی رحمه الله به ریاست دیوان عالی کشور منصوب گردید.

وی سرانجام در حین انجام وظیفه در این سمت بود که در شامگاه ۷ تیر سال ۱۳۶۰ در حین سخنرانی در تالار حزب جمهوری اسلامی بر اثر انفجار ساختمان حزب توسط منافقین به همراه کاروان ۷۲ نفره خود به خیل عظیم شهدای کربلا پیوست.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1754

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

اشنایی با پانسمانی که زخم را تا سه روز تازه نگه می‌دارد دوره ایمنی و بهداشت صنعتی (HSE) در تهران نجوم اخترفیزیک، سیاره‌شناسی، ساخت داربست‌هايي از كامپوزيت‌ آموزش شناسايي مزاجهای اصلي در اردبیل سیاره زمین بهیاری درتبریز سفید کردن دندان‌ها آزمایشات ژنی دارویار شهادت مطهری بازرسی CNG آنتی بادی دیالیز پریتونیل ضيافت بازسازی و ترمیم بافت ها آموزش مجازی بازرسی آزمایش‌های بیولوژی مولکولی مننژیت ویروسی سود آموزش تعمیرات پزشکی قیمت ویژه اکسیژن ساز خانگی کشتن سلول‌های سرطانی مدرک نسخه خوانی مشكلات اندازه گیری در یک سيستم زنده مهندسی پزشکی كشف مواد رادیواكتیو سلامت بدن نوار قلب آموزش نسخه الکترونیک در تبریز اثری از کارلو اسکارپا نرم افزار MATLAB أبوالحسن نقاط دسترسی و کنترل کننده (Access Point) آموزشگاه تعمیر تجهیزات پزشکی فیلتر PLUS موارد استفاده از نبولایزر تراپی الهی مدیریت دوره های کمک های اولیه در تبریز آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی تبریز آشنایی با ECG دستگاه سنجش سدیم و پتاسیم تبریز مدرک دیپلم تبریز کمپرسور دندانپزشکی درمان اضطراب أبوعلى توموگرافی روز جمهوری اسلامی ایران آموزش گیاهان دارویی و طب سنتی درمشهد آموزشگاه آپادانا نوجوانان تعمیر الکتروشوک فرمول های ویسکومتر توپکرانی دانلود نمونه سوالات امتحانی مهندسی پزشکی آشنایی با نوار قلب برگزاری دوره دستیار دندانپزشکی در رشت تعمیر کاویترون تقویم آموزشی

logo 7 تیرماه شهادت آیت الله بهشتی و روز قوه قضاییه

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس