نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

آمبوبگ چیست کنسرسیوم ایرکاس pvc

آمبوبگ چیست؟

آمبوبگ یک نام تجاری است که در سال ۱۹۵۳ بر روی اولین نوع BVM ساخته شده توسط یک مهندس آلمانی گذاشته شد (Dr. Holger Hesse ) لذا نام اصلی این وسیله Bag-Valve-Mask نام دارد که با حجم های ۵۰۰ ، ۶۰۰ ، ۱۵۰۰ ، ۲۰۰۰   سی سی موجود می باشد. BVM باید حتماً شفاف باشد و حتماً به رابط اکسیژن وصل باشد همچنین بگ ذخیره به آن متصل باشد چرا که بواسطه همین بگ ذخیره است که می توان Fio2 ۹۰% را ایجاد نماییم. مدلهای متفاوتی دارد نوع سیلیکونی با قابلیت اتوکلاو شدن و نوع دیگر که کل اتصالات آمبوبگ باید باز شده و در سطل محلول Hi-disinfection (مونورپید) برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گذاشته و سپس آبکشی شود.

دریچه (Valve) تعبیه شده روی آمبوبگ با درجات ۲۰ ، ۴۰ و ۶۰ سانتی متر آب می باشد که در هنگام تهویه با ماسک صورت ، باید دریچه بسته باشد و در زمان تهویه از طریق لوله تراشه دریچه بصورت باز قرار گیرد در چنین حالتی اگر فشار راه هوایی از مقدار تنظیم دریچه مثلاً ۲۰ سانتی متر آب بیشتر باشد فشار هوای اضافی به سیستم تنفسی بیمار اعمال نشده بلکه با خروج از دریچه این فشار تعدیل می گردد.

در زمان استفاده از BVM حتماً اکسیژن به ورودی آن وصل باشد و میزان جریان اکسیژن حداقل بر روی ۱۰ لیتر قرار گیرد تا بیشترین درصد اکسیژن در دسترس بیمار قرار گیرد. سایز ماسکهای صورت که به آمبوبگ متصل می گردد به این قرار است: ۰ ، ۱ ، ۲ ، ۳ ، ۴ ، ۵ از تکنیک EC برای نگهداشتن ماسک روی صورت استفاده می شود. سه انگشت زیر فک تحتانی بشکل E و انگشت شست و اشاره بصورت حرف C روی ماسک قارا می گیرد بصورتی که ماسک کاملاً بر روی صورت بیمار فیکس گردد و از نشت هوا جلوگیری شود.

 آمبوبگ Bag MaskVentilationBreathing ECclamptechnique

تعداد تنفس با BVM در سنین مختلف:

   تعداد تنفس در دقیقه هنگام داشتن لوله تراشه در کلیه گروههای سنی ۸ تا ۱۰ تنفس

   در شیر خواران و کودکان ۱۲ تا ۲۰ تنفس با ماسک و آمبوبگ

   تنفس در بزرگسالان ۱۰ تا ۱۲ تنفس با ماسک و آمبوبگ

تهویه با استفاده از آمبوبگ (Bag valve mask)

با اتصال ماسک به مخزن اکسیژن میتوان غلظت هوای دمی بیمار را افزایش داد ، به طوری که با استفاده از اکسیژن اضافی به میزان ۱۵ لیتر در دقیقه می توان غلظت اکسیژن دمی را به ۱۰۰ % رسانید. آمبوبگ را می توان با استفاده از ماسک که روی دهان و بینی بیمار قرار می گیرد، استفاده نمود و یا با استفاده از یک آدابتور ماسک را به لوله تراشه بیمار متصل و اقدام به تهویه مکانیکی نمود .

استفاده صحیح از BVM یکی از مهارت هایی است که پرستاران و تیم های درمان اورژانسی لازم است در آن توانا باشند . باید توجه نمود که کیسه ماسک توسط یک دست گرفته شود و دست دیگر برای نگهداری ماسک بر روی صورت و نیز پوزیشن دادن به سر بیمار مورد استفاده قرار گیرد.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1754

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

چال حوض/چهار حوض بازرسی ایستگاهی اندیکاتور های شیمیایی بيوسراميك‌هاي فسفات كلسيم مایعات نافذ تستPT کمیته فنی تجهیزات پزشکی کتاب مختصر حقوق خانواده استریلیزاسیون تجهیزات دندانپزشکی ایمپلنت وظايف مسئول فنی وارد کننده بیوپرینترها برگزاری دوره تعمیر تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی تعمیر التراسوند طراحی و ساخت کلاس تست های غیرمخرب و بازرسی جوش در ارومیه جادویی عفونت مرکز آموزش نسخه خوانی تمدن صندلی خانواده رحم جایگزین زوج نابارور و مادر جانشین 10درصد تست بویلر امام رضا ابزارهای برنده .با معرفی مــــراکز بهداشتی معرفی آیین نامه تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی تعمیر تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی دلايل وجودي آب‌انبار عید شعبان تعمیر شیکر ساخت قطعات پیچیده فلوئوروسکوپی پالس با نرخ فریم متغیر کلاس داروشناسی اتوماسیون بازرسی نبولایزر گرمایی تعمیر فتومتر آموزش امداد رسانی در تبریز اموزش تعمیر یونیت دندانپزشکی آموزش مطب انواع نبولایزر کلاس دستیار دندانپزشک در اصفهان تاريخ معاصر تجهیزات فلوروسکوپی پيروزي انقلاب اسلامي هفته دولت لوله تعمیر نوار قلب صرافی ارز دیجیتال در تبریز آموزش تعمیر ونتیلاتور اموزش تعمیرات تجهیزات سلول های خونی تست DCVG مدرسان برجست نقاشی در مورد روز جمهوری اسلامی قلب بندگي آموزش جامع

logo آمبوبگ چیست؟

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس