نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

  2wn maxresdefault 2  

 

علم آن چه هست را توضیح می دهد ، مهندسی چیزی را که هرگز نبوده خلق می کند . ریاضیات نه علم است و نه مهندسی بلکه ابزار است . فیزیک و شیمی علم هستند ولی مهندسی نیستند . رباتیک علم نیست بلکه مهندسی است . برای عالم بودن فقط به یک نوع استعداد یا هوش نیاز دارید . اما هوش متفاوتی لازم دارید تا چیزی که نبوده است را خلق کنید . خلق و نوآوری ، هوش و توانایی می خواهد . هوش برای حل مسائل و مشکلات و توانایی نفوذ سخن .

رشته مهندسی رباتیک یک برنامه آموزشی با دید تخصصی به رباتیک شامل آموزش زمینه هایی از مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک است که در ساخت و استفاده از ربات ها مورد نیاز هستند. هدف رشته مهندسی رباتیک ، طراحی ماشین های مکانیکی خودمختار (اتونوموس) است. یکی از دلایل ایجاد رشته مهندسی رباتیک در دانشگاه ها ، تجمیع تحقیقات رباتیک است. دانشجویان این رشته باید بتوانند نقش موثری در توسعه تکنولوژی های مربوط به رباتیک داشته باشند. این رشته بر پایه دروس علمی و تحقیقات عملی پایه ریزی می شود که در آزمایشگاه رباتیک و تحت نظارت اساتید انجام خواهند شد. تجربه فعالیت های رباتیکی کشور نشان داده است که دانش آموختگان رشته مهندسی رباتیک به علت ماهیت فرا رشته ای و فعالیت تیمی مورد نیاز این رشته، توانایی مهندسی بسیار زیادی کسب کرده و قادرند در تمام صنایعی که نیازمند خودمختارسازی (اتونوموس) و یا طراحی ماشین آلات صنعتی هستند به خوبی ایفای نقش نموده و در پروژه های صنعتی بزرگ شرکت و یا آن را با موفقیت رهبری نمایند. یک جمله معروف وجود دارد که می گوید : “مهندسی رباتیک ، بهشت ریاضیات است.” یعنی تمام دروس رباتیک بر محور ریاضیات شکل گرفته اند.

این رشته یکی از رشته های میان رشته ای جدید در ایران میباشد ،جدید بودنش میتواند بدلیل تاسیس در حد اکثر ۱۵ سال گذشته باشد و میان رشته ای است به دلیل اشتراکاتی که با رشته های مهندسی برق گرایشات الکترونیک و کنترل و همچنین مهندسی مکانیک گرایش طراحی جامدات و مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزاردارد.

 

تفاوت رشته مهندسی رباتیک با گرایش رباتیک:

رباتیک در دانشگاه های مختلف می تواند یک رشته مستقل یا گرایش رشته های برق ، مکانیک ، علوم کامپیوتر و هوافضا باشد

حتی ممکن است در دانشگاهی هر دو وجود داشته باشد یعنی هم رشته مستقل رباتیک و هم گرایش رباتیک وجود داشته باشد

در دانشگاه هایی دیده شده است که در چند دانشکده به عنوان گرایش دیده شده است یعنی دانشکده برق و مکانیک به طور مجزا گرایش رباتیک دارند و هیچ تعاملی با یکدیگر ندارند.

 

تحصیلات لازم برای ورود به شغل مهندسی رباتیک علاقه مندان به شغل مهندسی رباتیک باید در رشته مهندسی رباتیک در دانشگاه های کشور تحصیل کنند. این افراد می توانند در سطح کارشناسی ارشد در رشته مهندسی رباتیک یا مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی گرایش رباتیک و در سطح دکتری در رشته هوش ماشین و رباتیک(از زیر مجموعه های مهندسی برق) ادامه تحصیل دهند.

 

31 Copy 2

 

 

 

 

 

 

 

 

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1725

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

ممیزی دستیار دندانپزشکی در قم نبوت پیامبر تست شیر آلات دوره تست های غیرمخرب و بازرسی جوش در تبریز طلایی آموزش تعمیر تست MFL پرینترهای سه بعدی دوره جامع دستیاری دندانپزشک در رشت آموزش تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی در تبریز مسمومیت با اکسیژن شناخت انواع تجهیزات دندانپزشکی سلول های قلبی بسته بندی و فروش گیاهان دارویی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی تربیت کودک محشر فشار سنج جیوه ای آموزشگاه طب سنتی دوره های نسخه خوانی تومورهای سرطانی دوره نسخه خوانی پیشرفته در تبریز اموزش تعمیر تجهیزات دندانپزشکی دستیار دندانپزشک در تبریز آشنایی با اصول روش های بازرسی جوش در تبریز دستیار دندان پزشک مرکز تحقیقات پزشکی نیروی دریایی نانوساختاري کنترل و ابزار دقیق زمان خورشید آموزش فوریت های پزشکی مایعات بدن فرازمهر آموزش قفسه چینی داروخانه آموزش اتصالات متریال در مرند کلاس ایمنی و بهداشت صنعتی (HSE) در ارومیه راحتی تعمیرذ تعمیر فتال مانیتور آزمایش‌های بیولوژی مولکولی آموزش اشتغال در مطب دوره های آموزش دستیاری دندانپزشکی در شیراز آشنایی با نسخه پیچی فرسودگی دوره تعمیر تجهیزات پزشکی در شیراز پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشكي دستگاه ماشین بیهوشی متالوژی تسلیت ای سی جی شیلر روز مشهور نگهداری از پروتز چشمی بیمار جادویی آشنایی با بیماری ها و پیشگیری عمل صالح

logo معرفی رشته مهندسی رباتیک

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس