نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی

 پانسمانی که زخم را تا سه روز تازه نگه میدارد

پانسمانی که زخم را تا سه روز تازه نگه می‌دارد

دفتر تحقیقات نیروی دریایی آمریکا به دنبال ساخت یک پانسمان جراحی جدید برای میادین جنگ است که نه تنها اندام زخمی را پوشش می‌دهد بلکه آسیب را کاهش داده و با تازه نگهداشتن زخم‌ها، بافت را تا ۷۲ساعت حفظ می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از گیزمگ، زخم‌های ایجاد شده در میدان‌ها جنگ اگر به سرعت درمان نشوند، ممکن است به تهدیدی برای اندام و جان فرد تبدیل شوند. متاسفانه همیشه امکان انتقال سریع مجروحان به درمانگاه وجود ندارد، بنابراین پانسمان “ACCSIL ” می‌تواند پاسخ مناسبی برای نگهداری از مجروحان تا زمان دسترسی به خدمات پزشکی مناسب باشد.

پانسمان کردن زخم‌ها در زمان جنگ به ویژه برای آسیب‌های ناشی از انفجار بسیار سخت است. پزشکان علاوه بر تثبیت وضعیت بیمار با به حداقل رساندن خونریزی و دفع شوک، باید زخم را بطور مناسبی ببندند تا امکان فساد زخم کمتر شده و باکتری و عفونت به آن وارد نشود.

پانسمان جدید توسط شرکت “Battelle” و با همکاری دفتر تحقیقات نیروی دریایی آمریکا، آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی و مرکز تحقیقات پزشکی نیروی دریایی، ابزار “ACCSIL” را به همراه یک شریان بند برای استفاده پزشکان و پزشکیاران طراحی کرده است. این ابزار یک پانسمان سبک‌ وزن است که محکم روی اندام بسته شده،‌ زخم را تازه نگه می‌دارد و از بافت‌ها تا ۷۲ساعت حفاظت می‌کند.

“ACCSIL” از دو بخش ساخته شده است. بخش خارجی شامل پوششی است که مطابق با شکل اندام طراحی شده و می‌تواند جلوی خونریزی را گرفته، بخش مذکور را گرم نگهدارد و آن را در برابر آلودگی حفظ کند.

بخش داخلی شامل یک لایه فعال زیستی است که زخم را مرطوب و آغشته به مواد شیمیایی خاص برای ارائه آنتی‌بیوتیک و مسکن نگهداشته تا از رشد باکتری و قارچ جلوگیری شود.

این پانسمان که دو سال دیگر ارائه خواهد شد،‌ نه تنها برای سربازان، بلکه برای استفاده بر روی کشتی‌ها، زیردریایی‌ها، کارخانجات،‌ مزارع، تصادفات جاده‌ای و حملات تروریستی که دسترسی به امکانات پزشکی برای عمل جراحی محدود است، کاربرد خواهد داشت.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1742

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

حداکثر ظرفیت تنفس حكمت‌ هندي‌ الکترو شوک ODAM BRUKER تصاوير ديجيتال پردازش تصویر در آنژیوگرافی خزینه مدرن تشخیص بیماری ها با دستگاه قابل حمل محیط طراحی دستگاه های اندازه گیری پزشکی مزایا نجوم اخترفیزیک، سیاره‌شناسی، بازرسی مخازن تحت فشار آشنایی با انژیوگرافی جوشکاری چدن آشنایی با عوارض داروها در تبریز متن ادبی فطر اشعه x مدارس دفاع مقدس پراب زاویه دار دوره بازرسی جوش استانداردایران تنش كارشناسی مهندسی پزشکی ماه خدا نشت شار مغناطیسی حالا مدرک icdl در تبریز مسوولان فلنچ اشنایی با زیکا آموزش بازرسی فنی کلاس تکنسین داروخانه در تبریز دوره ارز دیجیتال در شیراز تعمیر الکترو کاردیوگراف تعداد گلبول های قرمز و گلبول های سفید برگزار کندده دوره های آموزشی تغییر مزاج تقویت معرفت و شناخت آزمایشگاه شیمی بهیاری MBA Master خرید ترکیاب مغناطیسی دانشکده علوم پزشکی تعمیر فشار سنج استخدام دستیار دندانپزشک در بیمارستان مشهد استاندادر 17020 بخش 4 آیین نامه تجهیزات پزشکی قطعات مورد نیاز تست لوله آموزش تعمیرات دفیبریلاتور اجرا بازرسی سیمان ای سی جی kenz دستگاه کرایوتراپی پژوهش شهریار فناوری اطلاعات

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس