نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی

 پانسمانی که زخم را تا سه روز تازه نگه میدارد

پانسمانی که زخم را تا سه روز تازه نگه می‌دارد

دفتر تحقیقات نیروی دریایی آمریکا به دنبال ساخت یک پانسمان جراحی جدید برای میادین جنگ است که نه تنها اندام زخمی را پوشش می‌دهد بلکه آسیب را کاهش داده و با تازه نگهداشتن زخم‌ها، بافت را تا ۷۲ساعت حفظ می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از گیزمگ، زخم‌های ایجاد شده در میدان‌ها جنگ اگر به سرعت درمان نشوند، ممکن است به تهدیدی برای اندام و جان فرد تبدیل شوند. متاسفانه همیشه امکان انتقال سریع مجروحان به درمانگاه وجود ندارد، بنابراین پانسمان “ACCSIL ” می‌تواند پاسخ مناسبی برای نگهداری از مجروحان تا زمان دسترسی به خدمات پزشکی مناسب باشد.

پانسمان کردن زخم‌ها در زمان جنگ به ویژه برای آسیب‌های ناشی از انفجار بسیار سخت است. پزشکان علاوه بر تثبیت وضعیت بیمار با به حداقل رساندن خونریزی و دفع شوک، باید زخم را بطور مناسبی ببندند تا امکان فساد زخم کمتر شده و باکتری و عفونت به آن وارد نشود.

پانسمان جدید توسط شرکت “Battelle” و با همکاری دفتر تحقیقات نیروی دریایی آمریکا، آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی و مرکز تحقیقات پزشکی نیروی دریایی، ابزار “ACCSIL” را به همراه یک شریان بند برای استفاده پزشکان و پزشکیاران طراحی کرده است. این ابزار یک پانسمان سبک‌ وزن است که محکم روی اندام بسته شده،‌ زخم را تازه نگه می‌دارد و از بافت‌ها تا ۷۲ساعت حفاظت می‌کند.

“ACCSIL” از دو بخش ساخته شده است. بخش خارجی شامل پوششی است که مطابق با شکل اندام طراحی شده و می‌تواند جلوی خونریزی را گرفته، بخش مذکور را گرم نگهدارد و آن را در برابر آلودگی حفظ کند.

بخش داخلی شامل یک لایه فعال زیستی است که زخم را مرطوب و آغشته به مواد شیمیایی خاص برای ارائه آنتی‌بیوتیک و مسکن نگهداشته تا از رشد باکتری و قارچ جلوگیری شود.

این پانسمان که دو سال دیگر ارائه خواهد شد،‌ نه تنها برای سربازان، بلکه برای استفاده بر روی کشتی‌ها، زیردریایی‌ها، کارخانجات،‌ مزارع، تصادفات جاده‌ای و حملات تروریستی که دسترسی به امکانات پزشکی برای عمل جراحی محدود است، کاربرد خواهد داشت.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1735

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

دوره جوش روش نوین بدست آوردن فشارخون آموزش تعمیر فشارسنج های دیجیتال مقاله مهندسی پزشکی سعادت ریشه دندان آستانه ادراک زبان دوم بازرسی دیگ آموزش تعمیرات تجهیزات دندانپزشکی در شیراز پراب زاویه دار مراکز آموزش کامپیوتر در تبریز David Kuhl مدرک نسخه خوانی شغل مهندسی پزشکی آشنایی با دارو های گوارشی چدن داکتیل دوره های آموزشی ایرکاس آموزش تست های غیر مخرب به روش های چشمی VT در تهران تصاویر سونوگرافی دستیار دندانپزشک دیوار شیراز فیلم آموزشی کاهش نویز cips نابارور بادهای روان کالیبراسیون تجهیزات ساموئل سدلین آموزش تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی گرایش بیوالکتریک مهندسی پزشکی درآمد تکنولوژی چاپ استخوان سه بعدی ذهن درمانی آشنایی با المان های الکترونیکی در تبریز مدرک بین المللی ایزو دستیاری دندانپزشک نگهداري آناتومیک شرايط اقليمي‌ خشك و نيمه خشك آموزش دستیار دندانپزشکی در تبریز بازرسی نیروگاه MMSBکنسرسیوم ایرکاس ولادت سیستم کامپیوتری انجمن تست پیچش صنایع خودرو انتخاب آلیاژ شب‌های مقدس سطح هوشیاری نقشه های الکتریکی و مکانیکی تجهیزات پزشکی زندگینامه ائمه اطهار آشنایی با ونتیلاتور آموزش تعمیر ونتیلاتور آموزش تعمیر تجهیزات بیمارستانی آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی آموزش تعمیرات ونتیلاتور آموزشگاه مهندسی پزشکی استخدام مهندس پزشک انجمن مهندسی پزشکی تجهیزات بی متن ادبی فطر تنظيم گزارش‏های بازديد و بازرسی مزایا و معایب لیزر آموزش تعمیر الکتروشوک آموزش دستیار دندانپزشک در مشهد دوره تست های غیرمخرب و بازرسی جوش در سنندج روح درباره نحوه ی عملکرد و ایمنی تجهیزات پزشکی

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس