نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی

 پانسمانی که زخم را تا سه روز تازه نگه میدارد

پانسمانی که زخم را تا سه روز تازه نگه می‌دارد

دفتر تحقیقات نیروی دریایی آمریکا به دنبال ساخت یک پانسمان جراحی جدید برای میادین جنگ است که نه تنها اندام زخمی را پوشش می‌دهد بلکه آسیب را کاهش داده و با تازه نگهداشتن زخم‌ها، بافت را تا ۷۲ساعت حفظ می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از گیزمگ، زخم‌های ایجاد شده در میدان‌ها جنگ اگر به سرعت درمان نشوند، ممکن است به تهدیدی برای اندام و جان فرد تبدیل شوند. متاسفانه همیشه امکان انتقال سریع مجروحان به درمانگاه وجود ندارد، بنابراین پانسمان “ACCSIL ” می‌تواند پاسخ مناسبی برای نگهداری از مجروحان تا زمان دسترسی به خدمات پزشکی مناسب باشد.

پانسمان کردن زخم‌ها در زمان جنگ به ویژه برای آسیب‌های ناشی از انفجار بسیار سخت است. پزشکان علاوه بر تثبیت وضعیت بیمار با به حداقل رساندن خونریزی و دفع شوک، باید زخم را بطور مناسبی ببندند تا امکان فساد زخم کمتر شده و باکتری و عفونت به آن وارد نشود.

پانسمان جدید توسط شرکت “Battelle” و با همکاری دفتر تحقیقات نیروی دریایی آمریکا، آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی و مرکز تحقیقات پزشکی نیروی دریایی، ابزار “ACCSIL” را به همراه یک شریان بند برای استفاده پزشکان و پزشکیاران طراحی کرده است. این ابزار یک پانسمان سبک‌ وزن است که محکم روی اندام بسته شده،‌ زخم را تازه نگه می‌دارد و از بافت‌ها تا ۷۲ساعت حفاظت می‌کند.

“ACCSIL” از دو بخش ساخته شده است. بخش خارجی شامل پوششی است که مطابق با شکل اندام طراحی شده و می‌تواند جلوی خونریزی را گرفته، بخش مذکور را گرم نگهدارد و آن را در برابر آلودگی حفظ کند.

بخش داخلی شامل یک لایه فعال زیستی است که زخم را مرطوب و آغشته به مواد شیمیایی خاص برای ارائه آنتی‌بیوتیک و مسکن نگهداشته تا از رشد باکتری و قارچ جلوگیری شود.

این پانسمان که دو سال دیگر ارائه خواهد شد،‌ نه تنها برای سربازان، بلکه برای استفاده بر روی کشتی‌ها، زیردریایی‌ها، کارخانجات،‌ مزارع، تصادفات جاده‌ای و حملات تروریستی که دسترسی به امکانات پزشکی برای عمل جراحی محدود است، کاربرد خواهد داشت.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1728

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

منحصربه‌فرد درآمد Henri Alexander Danlos تعویض باتری مانیتورینگ علایم حیاتی Biosys آموزش نسخ خوانی داروخانه آشنایی با اصول روش های بازرسی جوش در اردبیل در آینده‌ای نه‌چندان دور آزمایشگاههای میکروبیولوژی علوم درمانی مننژیت ویروسی تصمیربرداری با نانو ذرات رحم جایگزین زوج نابارور و مادر جانشین اختراع استیو لارسون پست سانتریفیوژ گرادیان ساکاروز معلمان تعداد گلبول های قرمز تروتست دانلود فیلم آموزشی طب سنتی برونشیت مزمن ناشنوایان آموزش تعمیر تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی در تبریز تعمیر ترازو آموزش نسخه الکترونیک در تبریز حضرت علی اکبر زخم دوره تکنسین داروخانه پیشرفته در تبریز دستیار دندانپزشک استخدامی اصفهان اهداف سازمانی کالیبراسیون تجهیزات پزشکی شرکت مهندسین مشاور فیلتر پایین گذر درباره تصویر بردارى زیستى به کمک نانوذرات آموزش شناسايي مزاجهای اصلي دانش آموزان فروشگاه تجهیزات مهندسی پزشکی ایران سلامت دهان و دندان آزمایش قابل حمل تصاویر سه بعدی بدن دومین کره زمین مدیریت تولید و سیستم‌های تولید و پروژه (Operation)۴ – بهداشت دهان و دندان اشنایی با زیکا پیش گرم آنالیز تصویر آنژيوگرافي تصویر تكنيك ها روش اسپیرال اﻗﺘﺼﺎد ﺷﺒﺎﻧﻪ کلاس ایمنی و بهداشت صنعتی (HSE) در تبریز عیب یابی انژیوگرافی سرویس تجهیزات پزشکی سطح هوشیاری پمپ سرم JSB 1200 مدیریت هزینه ها دستگاه کرایوتراپی آموزش اتصالات متریال در کرج کمیسیون قیمت گذاری کلاس تعمیر پالس اکسی متر در شبستر عطاری

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس