نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

آینده کاری ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - آینده کاری

مهندسی پزشکی

مهندسی پزشکی کاربرد علوم مهندسی در حوزه پزشکی برای تشخیص و درمان بیماری ها است. حوزه مهندسی پزشکی به دنبال برطرف کردن نیازهای پزشکی در زمینه طراحی، ساخت و نگهداری تجهیزات و ابزارهای پزشکی برای کاربردهای پیشگیری، تشخیص و درمان بیماریها به کمک علوم مهندسی است.

مهندسی پزشکی یک تخصص بین رشته ای است که علاوه بر کاربردهای زیاد آن در تشخیص و درمان، ارتباط نزدیکی با بسیاری از علوم دیگر دارد. این امر باعث افزایش پیچیدگی و جذابیت حوزه مهندسی پزشکی شده است.

به طور کلی زمینه کار مهندس پزشکی در حوزه های زیر می باشد :

1- طراحي و ساخت
الف) طراحي و ساخت دستگاه‌هاي آزمايشگاهي و الكترونيكي و تجهيزات مربوط به آنها
ب) طراحي و ساخت بخش‌هاي مكانيكي و برقي سيستم‌‌هاي تصويرگر پزشكي
ج) طراحي و ساخت سيستم‌هاي اندازه‌گيري پزشكي و بيمارستاني
د) طرحي و ساخت قطعات و اندام مصنوعي بدن و موادي كه در طول تشخيص، درمان و معالجات بيماري‌ها به كار مي‌رود.

2- تعمير و نگهداري و بهينه‌سازي
از ديگر زمينه‌هاي كاري مهندسي پزشكي ميتوان به تعمير، نصب، راه‌اندازي و نگهداري وسايل مورد نياز اشاره كرد كه واضح است كه اين نيروي مجرب بايد داراي اطلاعات كافي در مورد قطعات و جزييات كار آن وسايل يا دستگاه باشد كه در كنار اين موارد مسأله بهينه‌سازي يا تلفيق دستگاه‌ها و عملكرد آنها نيز مطرح است و دامنه كاربرد اين زمينه آنچنان وسيع است كه سالانه صدها مقاله در جهان در اين زمينه چاپ مي‌شود.

3- خريد و فروش تجهيزات پزشکي
بدون شك صنعت تجهيزات پزشكي، يكي از سودآورترين صنايع جهان است و البته به دليل شرايط خاص كاربري و درگير بودن با مقوله سلامت انسان از حساسيت ويژه‌اي برخوردار است.

آینده کاری و درآمد رشته مهندسی پزشکی

آینده شغلی مهندسی پزشکی

مهندسی پزشکی یکی از معدود رشته های در حال پیشرفت به طور چشم گیری است. بطوری که این رشته در همه جای دنیا دیده میشه و جدیدا کار بالقوه ای روی این رشته انجام میشه. در کشور ما ایران هم از یکی از بهترین موقعیت شغلی برای فارغ التحصیلان این رشته هست که در هر زمینه مربوط به رشته بتوانند فعالیت کنند،که البته با گذشت چند سال دیگر خیلی بهتر از وضع فعلی میشه!
در رابطه با بازار کار در ایران،مهندسان پزشکی در بیمارستانها،شرکتهای خصوصی،پژوهشکده ها،دانشگاه علوم پزشکی و … است.بصورت کارمند کار میکنند و معمولا کار در این مراکز بصورت قرار دادی میباشد.
در مورد شرکت خصوصی،خب اگر شما تنها بخواهید به مدرک کارشناسیتون اکتفا کنید احتمالا در یکی از این شرکت های خصوصی مشغول به کار میشوید ولی درآمد چندانی رو کسب نمی کنید و استخدام رسمیش کم است.متاسفانه اگر بخواهیم واقع بینانه به وضعیت کشورمون نگاه کنیم شما بیشتر کار marketing و نظارت بر واردات و صادرات مواد و دستگاه ها رو انجام میدید و فروش تجهیزات یا مواد پزشکی و یا ایمپلنت ها و ارتز و پروتزها و… که قریب به اکثر اینها از خارج کشور وارد میشه!
در زمینه کار تحقیقاتی در ایران،هم که شما دستگاهی را میسازید و دوست دارید صنعتی کنید ولی این بسیار سخت میباشد چون باید از وزارت بهداشت مجوز بگیرید و تست حیوانی یا بالینی و هزینه زیاد و رقابت با شرکت های خصوصی وارد کننده… و درنهایت درصورتیکه موفق شدید پول زیاد و کلی مسائل دیگر که از گفتنش صرف نظر میکنم و … میخواهید که بتونید دستگاهتون رو با یک برند جدید و تازه وارد در ایران بفروشید.
پس اگر بخواهید در این رشته درامد خوبی داشته باشید،باید دریک شرکت فروشنده خوبی باشین…و یا اینکه استاد دانشگاه بشید.
بطور اختصاصی تر مهندسی پزشکی مخصوصا گرایش بیومتریال بیشتر حالت research داره میتونید باخوندن این رشته تا مقاطع بالا و نوشتن مقاله ای که یه ایده خیلی خوب داشته باشه با impact بالا،در آمد خیلی خوبی داشته باشید حتی اگه ایدتون رو هم اجرا نکنین… و این فرق عمده این رشته با رشته های دیگست چون رشته جدیدیست و هنوز خیلی روش کارنکردن و اینکه بتونین یه مفاله بنویسید از سایر رشته ها بسیار راحتتره.در کل رشته ایه که به مرزهای دانش خیلی نزدیکه…
و اما درمورد apply شدن از این رشته به سایر کشور ها،به علت پیشرفت روز افزون این رشته اکثر کشور ها توجه خاصی بهش دارن و به علت کم بودن دانشجویان این رشته در سراسر دنیا مخصوصا کشور ما ایران،apply شدن نسبت به سایر رشته ها راحتر هست و با کمی خلاقیت در این زمینه می تونید با شرایط خوب ادامه تحصیل بدین.
برای کار اینده مخصوصا ایران تا ۴ یا ۳ سال بهترین موقعیت شغلی خواهین داشت. چون واقعا هم در کشور هم در کشور های دیگر به طور جدی کار میشه .

BME در آمریکا که قطب مادر مهندسی پزشکی در جهان که اولین دانشگاه بنیانگذار این رشته در جهان John Hapkins است ، از سال ۲۰۰۸ به بعد رشد ۷۴ % به نقل از US News داشته و تا سال ۲۰۱۸ رتبه ۱ Career ها رو در بر خواهد گرفت.
اما در رابطه با پیشرفت این فیلد با توجه به اینکه روزانه تکنولوژی های زیادی در زمینه های Bio & Medicine وارد میشه ، فیلد BME روند رشدیش به هیچ وجه به میزان حداکثر قابل توقف نیست چراکه یه ضرب المثل انگلیسی میگه که تا زمانی که پزشکی هست مهندسی پزشکی هم هست! گستردگی که در این فیلد هست شما رو منحصر به بخش خاصی از علوم نمی کنه.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1741

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

پانسمان تومورهای مغزی شانس آنتی بادی ذرات مغناطیسی ظرفیت‌های ریوی آموزش دستیار دندانپزشک در اصفهان واقعهٔ ۱۷ شهریور ۱۳۵۷،جمعهٔ سیاه،کشتار ۱۷ شهریور،وقوع انقلاب ،انقلابی بنیادی ،ضد انقلاب نظامی،قیام خونین،تظاهرات مخالفین و انقلابیون ،آغاز پایان کار رژیم شاهنشاهی ایران فروشنده یوک مغناطیسی انساني درمان سرطان تست سد دانشگاه های علوم پزشکی امواج سطحی نخبگان بيماري ADHD استخدام دستیار دندانپزشکی در رشت توبركولوز 10درصد آمالگاماتور دوره آموزشی ایمنی و بهداشت صنعتی (HSE) آسان.نکته کالیبراسیون نابارور کالیبراسیون تجهیزات پزشکی آموزش نسخه الکترونیک در تبریز غصه چگونه می توانم نسخه خوان شوم آزمون غیر مخرب ايمپلنت استخوان نرم افزار دوره آموزشی نبولایزر در اصفهان کپسول اندوسکوپی اشتغال در تبریز مهندس مدیریت اجرایی عیب یابی ای سی جی کلاس نسخه خوانی در تهران آموزش بهداشت در تبریز تبریز مدرک دیپلم تبریز مدرک دیپلم کارمنددارو دانلود PDF مقرآن مجید ماهیّت حقوقی قرارداد سلول‌های سالم غیرسرطانی biomedical engineering ، مهندسی پزشکی ، آشنایی با مهندسی پزشکی ، معرفی مهندسی پزشکی ، مهندسی پزشکی گرایش بالینی ، مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک ، مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک ، مهندسی پزشکی گرایش بیوم آموزش طب سنتی در اصفهان نشت شار مغناطیسی دانلود جزوه های مهندسی پزشکی دستیار دندانپزشک استخدام رشت نیروگاه گازی اصول نگهداری و کالیبراسیون دستگاه انژیوگرافی آغاز هفته دولت جمع آوری سلول های بنیادی خون ساز محققان دانشگاه آموزش تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی در تهران کلاس نرم افزار داروخانه در اهر گیلاردنی دودکشچال حوض بازرسی مخازن در تبریز نگهداری

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - آینده کاری

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس