نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

برنامه‌های تبدیل گفتار به متن ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - برنامه‌های تبدیل گفتار به متن

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

 

دستگاهی موسوم به SpeakSee با استفاده از چندین میکروفن و یک برنامه همراه، به افراد ناشنوا این امکان را می‌دهد که در مکالمات روزانه شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، در حالیکه در حال حاضر برنامه‌های تبدیل گفتار به متن زیادی وجود دارد که کاربران ناشنوا را قادر به خواندن آنچه که افراد دیگر می‌گویند، می‌کند، اما آنها اغلب همراه با سر و صدای پس‌زمینه هستند یا در زمان صحبت چند نفر به صورت همزمان کارایی خود را از دست می‌دهند.

اما دستگاه SpeakSee یک سیستم چند میکروفون جدید است که گویا عملکرد بسیار بهتری دارد.

این دستگاه توسط "جاری هازلباخ" کارآفرین هلندی ساخته شده است که خودش با والدین ناشنوا بزرگ شده و به گفته وی، اغلب در گفتگوهای خانوادگی مشکل داشتند.

تجهیزات پایه این دستگاه شامل سه میکروفون بی‌سیم Wi-Fi می‌باشد. اگرچه تا 9 میکروفون را می‌توان به آن متصل کرد. همچنین دارای یک پایه شارژر و یک برنامه iOS و اندروید است.

طریقه کار دستگاه به این صورت است که هر میکروفون به پیراهن فردی که در یک مکالمه شرکت دارد، وصل می‌شود و با استفاده از یک سیستم هدایت صوت، صدای سخنرانی افراد را بلند می‌کند، در حالی که صدای پس‌زمینه و یا سخنان دیگران را محو می‌کند.

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

 

این میکروفون‌ها، صوت را به دستگاه اتصال پایه ارسال می‌کنند که می‌تواند تا فاصله 20 متری قرار داشته باشد. سپس صحبت‌هایی که توسط میکروفون‌های مختلف ارسال شده را پردازش می‌کند و اطلاعات صوتی را از طریق Wi-Fi به برنامه گوشی هوشمند کاربر ناشنوا می‌فرستد. این برنامه اطلاعات را در زمان واقعی به متن تبدیل می‌کند و با رنگ‌ها و نام‌های مختلف که نشان‌دهنده این است که چه کسی صحبت می‌کند، روی صفحه گوشی نمایش داده می‌شود.

رونوشتی از مکالمات را می‌توان در برنامه ذخیره کرد و سپس با استفاده از کلمات کلیدی جستجو کرد.

با استفاده از یک جک 3.5 میلی‌متری می‌توان دستگاه‌هایی مانند گوشی‌های هوشمند یا تلویزیون‌ها را به طور مستقیم به دستگاه پایه وصل کرد تا صدای آنها به متن تبدیل شود.

این دستگاه بیش از 120 زبان و لهجه را پشتیبانی می‌کند.

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

طول عمر باتری میکروفون‌ها از دو تا چهار ساعت در هر شارژ، بسته به مقدار صحبت مصرف‌کننده متغیر است.

دستگاه پایه نیز می‌تواند در حالی که به برق وصل نیست، توسط باتری که حدود هشت ساعت می‌توان با آن کار کرد، استفاده شود.

قیمت این دستگاه 699 دلار تخمین زده شده است.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1745

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

دوره تعمیر تجهیزات دندانپزشکی كشف مواد رادیواكتیو سی تی اسکن از بعد اقتصادی زیست محیطی سانتریفیوژ چند منظوره رومیزی مکانیک پرینتر سه بعدی خانگی تستهای موید رشد معبد مجموعه آموزشی میزان سنجش مایعات پرتو دستیارداروساز تعمیر دستگاه سونا تست مانیتورینگ علائم حیاتی BCI تلاوت قرآن درباره ژن‌های عامل اوتیسم تولید ارگانوئید دوره گیاهان دارویی در مشهد تصوير کلاس تعمیر تجهیزات پزشکی در اصفهان چهل سالگی انقلاب تشخیص تست DCVG فواید استفاده از سیستم BMS آموزش تعمیرات تجهیزات دندانپزشکی در ساری life قیمت ویژه تقسيم كردن تصاوير در پردازش حساسیت به نور برندهای معروف اندوسکوپی آموزش تعمیر نبولایزر IQ شرايط اقليمي‌ خشك و نيمه خشك پارس دنتال ابزارهای حماقت تعمیر ای ام جی دانلود کتاب مهندسی پزشکی نخستین دستگاه های سی تی اسکن آموزش تزریقات در تبریز بازرسی نیروگاه هموگلوبین پروانه ساخت ماشین بیهوشی مدیریت هزینه ها انجمن مهندسی پزشکی ایران سلول های قلبی اموزش تعمیر تجهیزات پزشکی تست رپلیکا در تبریز دوره گیاهان دارویی در تهران بیماری‌های تنفسی دوره های نسخه پیچی فلوئوروسکوپی پالس با نرخ فریم متغیر صدمه کاربردهای فلوئوروسکپی تعمیر تجهیزات دندانپزشکی تبریز کلاس دستیار دندانپزشک در مشهد اشنایی با آیین نامه تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی ECG اسمارت دوره جوش

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - برنامه‌های تبدیل گفتار به متن

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس