نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

SpeakSee ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - SpeakSee

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

 

دستگاهی موسوم به SpeakSee با استفاده از چندین میکروفن و یک برنامه همراه، به افراد ناشنوا این امکان را می‌دهد که در مکالمات روزانه شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، در حالیکه در حال حاضر برنامه‌های تبدیل گفتار به متن زیادی وجود دارد که کاربران ناشنوا را قادر به خواندن آنچه که افراد دیگر می‌گویند، می‌کند، اما آنها اغلب همراه با سر و صدای پس‌زمینه هستند یا در زمان صحبت چند نفر به صورت همزمان کارایی خود را از دست می‌دهند.

اما دستگاه SpeakSee یک سیستم چند میکروفون جدید است که گویا عملکرد بسیار بهتری دارد.

این دستگاه توسط "جاری هازلباخ" کارآفرین هلندی ساخته شده است که خودش با والدین ناشنوا بزرگ شده و به گفته وی، اغلب در گفتگوهای خانوادگی مشکل داشتند.

تجهیزات پایه این دستگاه شامل سه میکروفون بی‌سیم Wi-Fi می‌باشد. اگرچه تا 9 میکروفون را می‌توان به آن متصل کرد. همچنین دارای یک پایه شارژر و یک برنامه iOS و اندروید است.

طریقه کار دستگاه به این صورت است که هر میکروفون به پیراهن فردی که در یک مکالمه شرکت دارد، وصل می‌شود و با استفاده از یک سیستم هدایت صوت، صدای سخنرانی افراد را بلند می‌کند، در حالی که صدای پس‌زمینه و یا سخنان دیگران را محو می‌کند.

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

 

این میکروفون‌ها، صوت را به دستگاه اتصال پایه ارسال می‌کنند که می‌تواند تا فاصله 20 متری قرار داشته باشد. سپس صحبت‌هایی که توسط میکروفون‌های مختلف ارسال شده را پردازش می‌کند و اطلاعات صوتی را از طریق Wi-Fi به برنامه گوشی هوشمند کاربر ناشنوا می‌فرستد. این برنامه اطلاعات را در زمان واقعی به متن تبدیل می‌کند و با رنگ‌ها و نام‌های مختلف که نشان‌دهنده این است که چه کسی صحبت می‌کند، روی صفحه گوشی نمایش داده می‌شود.

رونوشتی از مکالمات را می‌توان در برنامه ذخیره کرد و سپس با استفاده از کلمات کلیدی جستجو کرد.

با استفاده از یک جک 3.5 میلی‌متری می‌توان دستگاه‌هایی مانند گوشی‌های هوشمند یا تلویزیون‌ها را به طور مستقیم به دستگاه پایه وصل کرد تا صدای آنها به متن تبدیل شود.

این دستگاه بیش از 120 زبان و لهجه را پشتیبانی می‌کند.

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

طول عمر باتری میکروفون‌ها از دو تا چهار ساعت در هر شارژ، بسته به مقدار صحبت مصرف‌کننده متغیر است.

دستگاه پایه نیز می‌تواند در حالی که به برق وصل نیست، توسط باتری که حدود هشت ساعت می‌توان با آن کار کرد، استفاده شود.

قیمت این دستگاه 699 دلار تخمین زده شده است.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1743

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

نوروفيدبك نوروفیدبک چیست؟ اولین ردیاب رادیواكتیو تست کشش ستون روش اندازه گیری در فلیم فتومتر بیماری تنفسی سایبرنایف دوره کارشناسی ارشد MBA نانو پزشکی نوآوریهای تکنولوژی شناخت بیماری های دهانی و دندانی دستیار دندانپزشک اصفهان درمان میگرن سيستم فيبر‌نوری روش نوین بدست آوردن فشارخون دوره تست های غیرمخرب و بازرسی جوش در شیراز شهردار حقوق تکنسین داروخانه ارتباطات خواب نرم افزار دوره های icdl تبریز دوره های icdl تبریز بیمارستان بیوفیدبک جبرئیل نسخه خوانی دستیاری دندانپزشکی جهاد دانشگاهی اهواز تصویر تكنيك ها تکریم بازنشستگان چه زمان بیماران به دیالیز نیاز پیدا می کنند؟ ماده حاجب مرکز آموزش کامپیوتر در تبریز بازرسی نشت شار مغناطیسی کتاب مختصر حقوق خانواده تلاوت قرآن بینه یا رختکن آخال سرباره ماه خدا درمان سردرد دستیار دندانپزشکی در تبریز آموزش تعمیر تجهیزات پزشکی در تبریز آدرس آموزشگاه داروشناسی در تبریز اندازه گيري ضربان و فشار خون بر اساس متد تولید بافت‌های مصنوعی مثانه پیش پردازش در پردازش تصویر سلول بنيادي بافت همبندي بسته بندی و فروش گیاهان دارویی در شیراز ایام محرم عیب یابی مانیتور الکتروشوک S & W تاریخچه پزشکی هسته ای در ایران استخدام دستیاری دندانپزشکی در شیراز امیرالمومنین نرم افزار سیستم قیمت سیستم ایمنی بدن بهداشت و ایمنی تقويم رسمي طراحی تجهيزات و ملزومات پزشکی یکباره قرآن سوخت

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - SpeakSee

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس