نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

انسان ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - انسان

محیط زیست

مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال۱۹۷۲ با تصویب ماده‌ای، 5 ژوئن را روز جهانی محیط زیست اعلام کرد.هدف از نامگذاری روز جهانی محیط زیست، افزایش آگاهی مردم برای حفظ محیط زیست و ترغیب مسوولان به اتخاذ تدابیری برای مقابله با تخریب محیط زیست و گونه‌های زیستی‌جانوری است. رشد روزافزون آلودگی و تخریب محیط زیست و بروز بحران‌های پی در پی زیست محیطی باعث شد دولت‌ها به طور جدی به تکاپو افتاده تا چاره‌ایی بیندیشند.عزم جهانی برای حفاظت محیط زیست با تشکیل نخستین کنفرانس جهانی سازمان ملل متحد درباره انسان و محیط زیست که به کنوانسیون استکهلم معروف است، در سال 1972در سوئد جنبه عینی پیدا کرد.به طوری که حق برخورداری انسان از محیط زیست سالم هم طراز با حقوق بشر شناخته شد.در این میان ایران نیز به تعدادی از کنوانسیون‌ها و پروتکل ها پیوست و سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان مرجع ملی، اجرای اکثر آنها را بر عهده دارد.
کنسرسیوم ایرکاس ضمن گرامیداشت هفته محیط زیست ، این هفته را بر تمامی فعالان این حوزه تبریک و تهنیت عرض می نماید..

مولکول

محققان ژاپنی یک مولکول جدید ساختند که دی.ان.ای را هدف قرار می دهد و می تواند زمینه را برای ابداع اولین درمان های بازسازی بافت هموار سازد

این مولکول ساختگی می تواند باعث شود که سلول های بنیادی به سلول های عضله قلب تبدیل شوند.محققانی که این مولکول جدید را ساخته اند، معتقدند که موفقیت آنها می تواند باعث شود سلول های بنیادی به انواعی از سلول های مختلف تبدیل شود و راه را برای بازسازی بافت هموار سازد.

سلول های بنیادی پرتوان القایی انسان، سلول های بنیادی بالغی هستند که می توانند به هر نوع سلولی تبدیل شوند. تغییر شکل آنها توسط یک سری سیگنال های ژنتیکی و پروتیینی دیکته می شود. این رویه بیان ژن توسط مولکول های خاصی ایجاد می شود.

محققان مولکول هایی را کشف کرده اند که می توانند سیگنال های ژنتیکی ایجاد کنند اما هنوز مولکول هایی را که بتوانند سیگنال های ژنتیکی خاصی را در سلول های بنیادی پرتوان از فعالیت بیاندازند، نیفته اند.

اما محققان دانشگاه کیوتو در ژاپن یک مولکول جدید به نام PIP-S2 ساختند که می تواند سیگنالینگ ژن را در سلول های بنیادی پرتوان القایی انسان ( hiPSCs ) تغییر دهد. این مولکول با چسبیدن به یک قسمت خاص کد ژنتیکی عمل می کند.

محققان معتقدند که می توانند از مولکول جدید برای تبدیل سلول های بنیادی پرتوان القایی انسان به انواع مختلف سلول استفاده کنند.

مشروح موفقیت آنها هفته جاری در مقاله ای در مجلهNucleic Acids Research منتشر شده است.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1745

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

ثبت نام دوره های نسخه پیچی در تبریز صدور گواهی بین الملل تعمیر(ECG) ای سی جی خرابی فشار سنج n C++ / CjAVA SCRIPT اسپیرومتری jaeger مجمع آشنایی با الکترونیک مقدماتی در تبریز IQ سنگ، آجر، شفته آهک و ساروج شرکت مهندسی در تبریز آموزش مجازی نسخه خوانی ای سی جی Dr.LEE مهندس IT اندودنتیکز هنری الكساندر مهاجمان نظام مهندسی استادارد ‌روتور با زاویه ثابت استاد مطهری اقسام قرارداد رحم جایگزین آشنایی با اصول روش های بازرسی جوش در تبریز لیزر چیست؟ MFD ای سی جی کاردیو لاین پروازها شاخه های مختلف دندانپزشکی کارشناسی مهندسی پزشکی صرع و درمان غير دارویی دوره تست های غیرمخرب و بازرسی جوش در تهران دوره آموزش تعمیر تجهیزات پزشکی زمینه های فعالیت فارغ التحصیلان آموزش ایزو ویسکومتر های استابینگر ارتباطات سوراخ کردن بازرسی پوشش مدلسازی سه بعدی تاریخچه لیزر در دندانپزشکی آشنایی با المان های الکترونیکی در مرند اختلالات دستگاه تنفسی دکتر علیزاده تعداد گلبول های قرمز سیستم تولید در محل با تکنولوژی منابع کلاس ایمنی و بهداشت صنعتی (HSE) در آبادان ظهور قیمت گذاری تجهیزات پزشکی خط تولید ماشین بیهوشی دوره ایمنی و بهداشت صنعتی (HSE) در نیشابور عیب یابی پمپ سرنگ تشخیص بیماری انعقاد دوره های نسخه پیچی درتبریز آموزش قیمت گزاری دارو ها فرازمهر روش جدید بدست آوردن ضربان قلب 5 اسفند

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - انسان

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس