نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

انسان ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - انسان

محیط زیست

مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال۱۹۷۲ با تصویب ماده‌ای، 5 ژوئن را روز جهانی محیط زیست اعلام کرد.هدف از نامگذاری روز جهانی محیط زیست، افزایش آگاهی مردم برای حفظ محیط زیست و ترغیب مسوولان به اتخاذ تدابیری برای مقابله با تخریب محیط زیست و گونه‌های زیستی‌جانوری است. رشد روزافزون آلودگی و تخریب محیط زیست و بروز بحران‌های پی در پی زیست محیطی باعث شد دولت‌ها به طور جدی به تکاپو افتاده تا چاره‌ایی بیندیشند.عزم جهانی برای حفاظت محیط زیست با تشکیل نخستین کنفرانس جهانی سازمان ملل متحد درباره انسان و محیط زیست که به کنوانسیون استکهلم معروف است، در سال 1972در سوئد جنبه عینی پیدا کرد.به طوری که حق برخورداری انسان از محیط زیست سالم هم طراز با حقوق بشر شناخته شد.در این میان ایران نیز به تعدادی از کنوانسیون‌ها و پروتکل ها پیوست و سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان مرجع ملی، اجرای اکثر آنها را بر عهده دارد.
کنسرسیوم ایرکاس ضمن گرامیداشت هفته محیط زیست ، این هفته را بر تمامی فعالان این حوزه تبریک و تهنیت عرض می نماید..

مولکول

محققان ژاپنی یک مولکول جدید ساختند که دی.ان.ای را هدف قرار می دهد و می تواند زمینه را برای ابداع اولین درمان های بازسازی بافت هموار سازد

این مولکول ساختگی می تواند باعث شود که سلول های بنیادی به سلول های عضله قلب تبدیل شوند.محققانی که این مولکول جدید را ساخته اند، معتقدند که موفقیت آنها می تواند باعث شود سلول های بنیادی به انواعی از سلول های مختلف تبدیل شود و راه را برای بازسازی بافت هموار سازد.

سلول های بنیادی پرتوان القایی انسان، سلول های بنیادی بالغی هستند که می توانند به هر نوع سلولی تبدیل شوند. تغییر شکل آنها توسط یک سری سیگنال های ژنتیکی و پروتیینی دیکته می شود. این رویه بیان ژن توسط مولکول های خاصی ایجاد می شود.

محققان مولکول هایی را کشف کرده اند که می توانند سیگنال های ژنتیکی ایجاد کنند اما هنوز مولکول هایی را که بتوانند سیگنال های ژنتیکی خاصی را در سلول های بنیادی پرتوان از فعالیت بیاندازند، نیفته اند.

اما محققان دانشگاه کیوتو در ژاپن یک مولکول جدید به نام PIP-S2 ساختند که می تواند سیگنالینگ ژن را در سلول های بنیادی پرتوان القایی انسان ( hiPSCs ) تغییر دهد. این مولکول با چسبیدن به یک قسمت خاص کد ژنتیکی عمل می کند.

محققان معتقدند که می توانند از مولکول جدید برای تبدیل سلول های بنیادی پرتوان القایی انسان به انواع مختلف سلول استفاده کنند.

مشروح موفقیت آنها هفته جاری در مقاله ای در مجلهNucleic Acids Research منتشر شده است.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1735

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

جانبازان نقاشی درباره 12 فروردین بیماری مننژیت چیست؟ فلورسنت پروژه تست‌های آزمایشگاهی ژن D1.1 الینور نا به هنجاری قفسه سینه خط تولید دستگاه ماشین بیهوشی یووی لایت آموزش نسخه الکترونیک در تبریز نصف قیمت مدیریت تجهیزات ساختمان معرفی مهندسی پزشکی ، مهندسی پزشکی گرایش بالینی ، مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک ، مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک ، مهندسی پزشکی گرایش بیومتریال (بیومواد) ، مهندسی پزشکی ایران ، مهندسی پزشکی دانشگاه پیام پانسمان کابل فولادی میلاد امام چهارم راز.تحول جنایت ایمپالس های جوشکاری و بازرسی جوش فن آوری اطلاعات و ارتباطات اشنایی با زیکا tank الکتروشوک hp آسیب های امنیتی علی النقی مجری برگزاری دوره های آموزشی استخدام دستیار دندانپزشک در رشت دیوار شبکیه چشم آموزش اشتغال در بیمارستان دستیارداروساز دوره دستیاری دندانپزشکی در شیراز تبریز مدرک دیپلم تبریز مدرک دیپلم روز 12 فروردین چه روزی است کلاس آموزش کلاس تعمیر تجهیزات دندانپزشکی در گرگان ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺷﻬﺮي نحوه خواندن نسخه برگزاری دوره دستیاری دندانپزشکی نانو تکنولوژِی لوله نفتی تست رپلیکا در تهران محبوب ترين آزمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی اتاق سی تی اسکن آموزش نسخ خوانی داروخانه دانشگاه صنعتی سهند اشنایی با تصویر بردارى زیستى به کمک نانوذرات آموزش کمک پرستاری صنعت و معدن دانلود کتاب مهندسی پزشکی تعمیر تجهیزات بازرسی پانسمان زخم آموزشگاه تعمیر تجهیزات پزشکی بازرسی به روش نشت شار مهندسی ارتوپدی در رشته مهندسی پزشکی خزینه-مخزن

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - انسان

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس