نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

دندان ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - دندان

Digital Tooth کنسرسیوم ایرکاس برگزاری دوره های آموزشی

آشنایی با دندان های هوشمند و دیجیتال

دندان های دیجیتال و هوشمند فناوری جدیدی که در تایوان تولید شده اند، این دندان ها می توانند برای دکترتان و بر علیه شما به جاسوسی بپردازند.سنسور تعبیه شده در آنها می تواند اطلاعات خوردنی ها ، نوشیدنی ها یا مصرف دخانیات شما را بلافاصله برای پزشکتان ارسال کند.به گمانم دیگر زمان دور زدن پزشک و دادن اطلاعات غلط به وی گذشته است.

دندانهای دیجیتال دوره آموزش تعمیر تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی

حالا دیگر وی به خوبی می داند شما هنگام گفتن جملاتی چون «من واقعا سیگار را ترک کرده ام» یا «من بعد از هر وعده غذایی نخ دندان استفاده می کنم»حقیقت را می گویید یا خیر! زیرا وی یک جاسوس خبره درون دهان شما در اختیار دارد: دندان دیجیتال!این دندان مصنوعی دارای یک فرستنده بلوتوث است و از سیستم سنسور دهانی برای تجزیه و تحلیل حرکات درون دهان تان بهره می برد. شاید هنگام خوردن و آشامیدن به حرکت دهان تان فکر هم نکنید ،

اما این حرکات راه های منحصر به فردیبرای شناسایی فعالیت های در حال انجام دهان تان هستند. خوردن ، آشامیدن و مصرف دخانیات همگی مستلزم حرکات متفاوتی در فک ها است و دندان دیجیتال این حرکات را به کمک شتاب سنج درونی کوچکی ثبت می کند. به محض اینکه دندان حرکتی را در دهان شما تشخیص دهد ، آن را ثبت کرده و برای دکترتان ارسال می کند و این گونه پزشک معالج در جریان عادات بد تغذیه ای یا تخطی شما از دستورات پزشکی قرار می گیرد.

دندان دیجیتال www.ircas.ir

این دندان نتیجه پژوهش محققان دانشگاه ملی تایوان است. دندان دیجیتال تاکنون نتایج بسیار خوبی داشته و در دهان هشت بیمار بطور آزمایشی قرار گرفته و عملکرد کاملا درستی را به نمایش گذاشته است. به گونه ای که شتاب سنج درونی آن با دقت ۹۴درصد به ثبت حرکات پرداخته است.

اگر چه نسخه آزمایشی فعلی آن با کابل به کامپیوتر متصل شده و چندان کارآمد نیست ، اما قرار است نسخه نهایی با نیروی باتری کار کرده و با ارتباط بلوتوث به ارسال اطلاعات بپردازد.

 

دهان و دندان

دهان:

دهان

دهان اولين قسمت دستگاه گوارش است كه از لب ها شروع و به حلق منتهي مي گردد. در دهان دو فك وجود دارد.
فك بالا ثابت است و حركت نمي كند. ولي فك پائين حركت دارد و عمل باز و بسته شدن دهان را انجام مي دهد. در داخل استخوان هر فك حفراتي وجود دارد كه ريشه دندانها در آن قرار مي گيرد.
در اين حفرات دندانها بوسيله الياف دور دندان به استخوان فك متصل مي شوند. روي آرواره ها و دور دندان را لثه مي پوشاند به آرواره لثه و الياف نگهدارنده دور دندان بافت نگهدارنده دندان گفته مي شود.
دهان انسان در اعمال زيادي نظير حرف زدن خنديدن. چشيدن . گاز گرفتن. جويدن و بلعيدن غذا شركت دارد.
اولين قدم در راه گوارش غذا. خرد كرد و جويدن مواد غذايي است كه توسط دندانها صورت مي گيرد . هركدام از دندانها با شكل خاص
خود به عمل جويدن كمك كي كنند.
دندانهاي پيشين براي بريدن . دندانهاي نيش براي پاره كردن و دندانهاي آسيا براي خرد كردن لقمه شكل گرفته اند.

دوره های دندانی:

دندان

هر انسان در زندگي خود. دو سري دندان ( دندانهاي شيري و دندانهاي دايمي ) و سه دوره دنداني ( شيري. مخلوط و دايمي) ‌دارد. از حدود 6 ماهگي كه اولين دندان شيري در دهان نوزاد رويش ميابد . تا سن 6 سالگي كه اولين دندان دايمي در دهان مي رويد را دوره دنداني شيري مي گويند. در اين دوران فقط دندان شيري در دهان وجود دارد.
از 6 تا 12 سالگي به تدريج دندانهاي شيري جاي خود را به دندانهاي دايمي مي دهند. اين زمان را دوره دندانهاي مخلوط مي گويند.
در حدود 12 سالگي كه هيچ دندان شيري در دهان وجود ندارد و فقط دندانهاي دايمي در دهان هستند. تا پايان عمر را دوره دنداني دايمي مي نامند.

 

رویش دوباره دندان های طبیعی:
پژوهشگران موفق شدند با استفاده از سلولهاي بنيادي، دندان هاي طبيعي توليد کنند که به درد حساس بوده و مي توانند غذا را بجوند.

اگر چه اين پيشرفت مهم علمي بر روي موشها با موفقيت آزمايش شده اما دستاوردهاي آن راه را براي روياندن دوباره دندانهاي طبيعي در کساني که به دلايل طبيعي يا جراحت دندانهاي خود را از دست داده اند، هموار مي کند.

پژوهشگران با به خدمت گرفتن ويژگيهاي سلولهاي بنيادي(سلولهاي مادر که توانايي بالقوه توليد هر يک از بافتها و اندامهاي بدن را به صورت ذاتي در خود دارند)، دندان طبيعي توليد کرده اند.

دو نوع از سلولهاي بنيادي که دربردارنده تمام دستورالعمل هاي زيستي توليد دندان هستند با يکديگر ترکيب شدند و در بستري آزمايشگاهي حاوي مواد شيميايي و ويتامين هاي مختلف شروع به رشد و تغيير شکل کردند.

پس از 5 روز، جوانه کوچک دنداني شکل گرفت. در ادامه، جوانه دندان نورسته در جعبه پلاستيکي ويژه اي در عمق بدن موش جاگذاري شد. جوانه دنداني 60 روز آينده را در اين محفظه زيستي سپري کرد تا به يک دندان کامل تبديل شد.

شايد اين فرايند شگفت انگيز يا حتي باورنکردني به نظر آيد اما با استقرار جوانه دنداني در داخل بدن، پژوهشگران در پي اطمينان از اين موضوع بودند که پيامهاي شيميايي و عصبي مورد نياز براي رشد و نمو آن در دسترس خواهد بود.

6 هفته بعد، جوانه دنداني با استخوان آرواره در آميخته شد. دندان جديد داراي تمام ويژگيهاي دندان طبيعي مانند مينا، تاج، ريشه و رشته هاي ارتباطي است که آن را بر روي استخوان آرواره محکم نگه مي دارد.
مهندسي زيستي دندانهاي انساني به اين شيوه - نسبت به دندانهاي مصنوعي و کاشت نمونه هاي غيرطبيعي- جايگزين بهتري است که ظاهر طبيعي تري نيز دارد.

از سويي، دنداني که با نمونه هاي اصلي و طبيعي يکسان به نظر مي رسد به لحاظ رواني نيز براي بيماران پيامدهاي ارزشمندي دارد.

به گفته يکي از پژوهشگران دانشگاه علوم توکيو، دندانهايي که با استفاده از مهندسي زيستي توليد مي شوند کارايي بيشتري داشته و پس از پيوند هنگام گاز زدن يا جويدن غذا مشکلي ايجاد نمي کنند.

با اين وجود، نبايد به سلامت دندانهاي طبيعي بي توجهي کرد. دست کم روزي دو بار مسواک زدن با استفاده از خمير دندان حاوي فلورايد، حفاظت دندانها از در برابر غذاها و نوشيدني هاي شيرين و نيز مراجعه دوره اي به دندانپزشک همچنان ضروري است.

دندان

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1743

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

وسایل پزشکی شناسایی مواد ادیان سی‌تی اسکن تروتست بخش 6 آیین نامه تجهیزات پزشکی استريوسكوپي سازمان دارو و غذای آمریكا خود مراقبتی آشنایی با انتی بیوتیک های MT ترمیم استخوان و جلوگیری از عفونت دانلود کتاب مهندسی پزشکی بررسی حقوقی روشهای نوین باروری مصنوعی، مادر جانشین درمان استروئیدی امنیت در فلوئوروسکپی سیستم های بیولوژیک بدن انسان مولکول میوكارد علم ژنتیک گروه‌بندی خون بیوفیدبک مغزی روز درخت کاری آموزش شناسايي مزاجهای اصلي در تبریز احساس تکیه گاه زندگی شرکت بازرسی جوش برخورداری تعمیر تجهیزات تصویر برداری آموزش تست های غیر مخرب به روش های چشمی VT در شبستر امام رضا دانلود فیلم آموزش طب سنتی استخدام مهندسی پزشکی بيماري ADHD مقایسه سيگنال ECG و بازرسی تاورکرین آموزش تعمیر دفتر تحقیقات نیروی دریایی آمریکا فلوئوروسکپی تک پالس کوتاه روح n استریلیزاتور ماسك اكسيژن ایران بلوک V2 کنکور آموزش گیاهان دارویی و طب سنتی در شیراز نیروگاه حرارتی سنجش مقدار یُد بلوک کالیراسیون داروساز توزيع و عرضه تجهيزات پزشكی خدمات پس از فروش تجهیزات پزشکی مراکز نجوم و ستاره شناسی کنترل کیفیت آموزش طب سنتی در اصفهان تعمیر رطوبت سنج نسخه پیچ،نسخه پیچی کلاس تست های غیرمخرب و بازرسی جوش در تبریز تخلخل ساعات شب

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - دندان

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس