نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

ناشنوایان ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - ناشنوایان

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

 

دستگاهی موسوم به SpeakSee با استفاده از چندین میکروفن و یک برنامه همراه، به افراد ناشنوا این امکان را می‌دهد که در مکالمات روزانه شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، در حالیکه در حال حاضر برنامه‌های تبدیل گفتار به متن زیادی وجود دارد که کاربران ناشنوا را قادر به خواندن آنچه که افراد دیگر می‌گویند، می‌کند، اما آنها اغلب همراه با سر و صدای پس‌زمینه هستند یا در زمان صحبت چند نفر به صورت همزمان کارایی خود را از دست می‌دهند.

اما دستگاه SpeakSee یک سیستم چند میکروفون جدید است که گویا عملکرد بسیار بهتری دارد.

این دستگاه توسط "جاری هازلباخ" کارآفرین هلندی ساخته شده است که خودش با والدین ناشنوا بزرگ شده و به گفته وی، اغلب در گفتگوهای خانوادگی مشکل داشتند.

تجهیزات پایه این دستگاه شامل سه میکروفون بی‌سیم Wi-Fi می‌باشد. اگرچه تا 9 میکروفون را می‌توان به آن متصل کرد. همچنین دارای یک پایه شارژر و یک برنامه iOS و اندروید است.

طریقه کار دستگاه به این صورت است که هر میکروفون به پیراهن فردی که در یک مکالمه شرکت دارد، وصل می‌شود و با استفاده از یک سیستم هدایت صوت، صدای سخنرانی افراد را بلند می‌کند، در حالی که صدای پس‌زمینه و یا سخنان دیگران را محو می‌کند.

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

 

این میکروفون‌ها، صوت را به دستگاه اتصال پایه ارسال می‌کنند که می‌تواند تا فاصله 20 متری قرار داشته باشد. سپس صحبت‌هایی که توسط میکروفون‌های مختلف ارسال شده را پردازش می‌کند و اطلاعات صوتی را از طریق Wi-Fi به برنامه گوشی هوشمند کاربر ناشنوا می‌فرستد. این برنامه اطلاعات را در زمان واقعی به متن تبدیل می‌کند و با رنگ‌ها و نام‌های مختلف که نشان‌دهنده این است که چه کسی صحبت می‌کند، روی صفحه گوشی نمایش داده می‌شود.

رونوشتی از مکالمات را می‌توان در برنامه ذخیره کرد و سپس با استفاده از کلمات کلیدی جستجو کرد.

با استفاده از یک جک 3.5 میلی‌متری می‌توان دستگاه‌هایی مانند گوشی‌های هوشمند یا تلویزیون‌ها را به طور مستقیم به دستگاه پایه وصل کرد تا صدای آنها به متن تبدیل شود.

این دستگاه بیش از 120 زبان و لهجه را پشتیبانی می‌کند.

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

طول عمر باتری میکروفون‌ها از دو تا چهار ساعت در هر شارژ، بسته به مقدار صحبت مصرف‌کننده متغیر است.

دستگاه پایه نیز می‌تواند در حالی که به برق وصل نیست، توسط باتری که حدود هشت ساعت می‌توان با آن کار کرد، استفاده شود.

قیمت این دستگاه 699 دلار تخمین زده شده است.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1737

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

تصوير دوره نسخه خوانی پیشرفته در تبریز بازاریابی و مدیریت فروش ( Marketing۲ – فیثاغورس پزشکی جوانان گرامیداشت روز درخت کاری جمعیت هلال احمر گواهینامه بین المللی بیماری تنفسی شات بلاست پرتو نگاری آموزش نسخه الکترونیک در تبریز فرازمهر پیمان مدرن واقعهٔ ۱۷ شهریور ۱۳۵۷،جمعهٔ سیاه،کشتار ۱۷ شهریور،وقوع انقلاب ،انقلابی بنیادی ،ضد انقلاب نظامی،قیام خونین،تظاهرات مخالفین و انقلابیون ،آغاز پایان کار رژیم شاهنشاهی ایران روشنایی unit plotplan پیشرفت و بهبود کیفیت پرینتر سه بعدی خانگی اسپکتروفتومتر تیوپ فشار سنج اقسام قرارداد رحم جایگزین زمان دوره تکنسین داروخانه در تبریز دوره آموزشی ایزو تغذیه دوره ایمنی و بهداشت صنعتی (HSE) در مشهد ndt تکریم درملن تکنسین داروخانه بهتره یا دستیار دندانپزشک آشنایی با افتالموسکوپ دکتر امامی mfl بازسی غیر مخرب عیب یابی اندوسکوپی level روزپدر فضای مجازی بلوک V1 قیمت تست غیر مخرب هنری بكرل حوض و یا استخر دوره تعمیر تجهیزات پزشکی در ساری تعمیر اسپکتروفوتومتر دعا رﺳﺘﻮراﻧﻬﺎ و ﻛﺎﻓﻪ ﻫﺎي ﺧﻴﺎﺑﺎﻧﻲ سانتریفیوژ بالینی یا کلینیکی هایدگر شعبانیه فیلتر پایین گذر بزرگترین پایگاه آموزشی و اطلاعاتی مهندسی پزشکی ضد افسردگی تعمیرات استخدام دستیاری دندانپزشکی در اهواز منشی گری امور پزشکی Web Server دستور العمل جوشکاری در تبریز عملکرد فلوئوروسکپی

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - ناشنوایان

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس