نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

خواب ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - خواب

خواب

خواب عبارت است ازعدم توانایی ارادی درکنترل محیط فیزیکی و کاهش یا فقدان سطح هوشیاری، تعلیق نسبی ادراکات حسی و غیرفعال شدن تقریباً تمام عضلات ارادی در زمان استراحت به طوری که فعالیت بدن و ذهن تغییر کرده و توهم‌های بینایی جایگزین تصاویر واضح واقعی بشوند. در بین پستانداران، پرندگان، ماهیان و دیگر جانوران مراحل خواب و بیداری وجود دارد. خواب برای سلامت و بازسازی سیستم اعصاب، سیستم ایمنی و سیستم عضلانی-اسکلتی انسان‌ها و جانوران اهمیت دارد.

دکتر حبیب الله خزایی اظهار کرد: بین حدود ساعت 11 شب تا چهار صبح برخی هورمون‌هایی که برای سلامت بدن بسیار ضروری هستند در خواب شبانه ترشح می‌شوند و چنانچه فردی در این ساعات بیدار باشد، قطعا این هورمون‌ها نمی‌توانند به طور مناسب در بدنش ترشح شوند.
این روانپزشک اظهار کرد: همچنین خواب افراد در این ساعات شب موجب بهبود عملکرد مغز برای انجام فعالیت‌های روزانه می‌شود.
خزایی در همین راستا توصیه کرد: افراد از بیدار ماندن تا پاسی از شب و از طرف دیگر بیدارشدن زودتر از ساعات مذکور خودداری کنند.
رئیس مرکز اختلالات خواب استان کرمانشاه خواب روزانه در حد نیم تا یک ساعت را نیز برای بدن مفید دانست و خاطرنشان کرد: خوابیدن بیش از این مقدار در طول روز موجب اختلال در کیفیت خواب شبانه می‌شود.
خزایی اظهار کرد: خواب نیم‌ساعته روز در هر زمانی از روز پیش از ظهر یا بعد از ظهر باشد بلامانع است، به شرط آنکه طولانی نشود و نهایتا یک ساعت باشد.

ساعت 9 تا 11 شب:

زمانی است برای از بین بردن مواد سمی و غیر ضروری که این عملیات توسط آنتی اکسیدان ها انجام می شود.
در این ساعت بهتر است بدن در حال آرامش باشد. در غیر این صورت اثر منفی بر روی سلامتی خود گذاشته اید.

ساعت 11 تا 1 شب: عملیات از بین بردن مواد سمی در کبد ادامه دارد و شما باید در خواب عمیق باشید.

ساعت 1 تا 3 نیمه شب:

عملیات سم زدایی در کیسه صفرا ، در طی یک خواب عمیق به طور مناسب انجام می شود. ساعت 3 تا 5 صبح:

عملیات از بین بردن مواد سمی در ریه اتفاق می افتد. بعضی مواقع دیده شده که افراد در این زمان، سرفه شدید یا عطسه می کنند. ساعت 5 تا 7 صبح:

این عملیات در روده بزرگ صورت می گیرد، لذا می توانید آن را دفع کنید.

ساعت 7 تا 9 صبح: جذب مواد مغذی صورت می گیرد، پس بهتر است صبحانه بخورید. افرادی که بیمار می باشند، بهتر است صبحانه را در ساعت 6 و 30 دقیقه میل کنند. کسانی که می خواهند تناسب اندام داشته باشند، بهترین ساعت صرف صبحانه برای آنها، ساعت 7 و 30 دقیقه می باشد و کسانی که اصلا صبحانه نمی خورند، بهتر است عادت خود را تغییر دهند و در ساعت 9 تا 10 صبح صبحانه بخورند.
دیر خوابیدن و دیر بلند شدن از خواب، باعث می شود مواد سمی از بدن دفع نشوند.

از نصفه های شب تا ساعت 4 صبح، مغز استخوان عملیات خون سازی را انجام می دهد.

در ایام تعطیل، بسیاری افراد تا دیر وقت بیدار می مانند و بعد از اتمام تعطیلات، با خستگی به سر کار می روند، چون اعمال بدنشان دچار سردرگمی شده است و نمی داند چه باید انجام دهد.

پس همیشه، زود بخوابید و خواب آرامی داشته باشید .

راه‌حلی برای پیدا کردن بهترین زمان خواب:


مشخص کنید که ساعت بیدار شدن شما به طور معمول کی است.
اکنون هفت و نیم ساعت از این زمان کم کنید. هر چرخۀ خواب ما معمولاً ۹۰ دقیقه به طول می‌انجامد و یک فرد معمولی هر شب پنج تا از این چرخه‌ها را تجربه می‌کند.
ساعت یا گوشی خود را کوک کنید تا زمان رفتن به تختخواب را به شما اطلاع دهد (اما فراموش نکنید که آن را برای زنگ صبح دوباره کوک کنید.)
اگر که بعد از سه روز که در موقع مشخص شده به رختخواب رفتید، صبح توانستید طی آن ده دقیقۀ قبل از شروع زنگ ساعت خود از خواب بیدار شوید، پس بهترین زمان خواب خود را پیدا کردید.
اگر که اینطور نشد و هنوز نیاز به زنگ ساعت داشتید، پس باید زمان خواب خود را هر سه روز ۱۵ دقیقه عقب‌تر ببرید تا زمانی که دقیقاً قبل از زنگ ساعت خود از خواب بیدار شوید. وقتی که قبل از زنگ ساعت خود بیدار شدید، بهترین زمان خواب خود را پیدا کرده‌اید.
برای مثال: اگر که قرار است هر صبح سر ساعت شش و نیم صبح بیدار شوید، زمان ساعت خود را روی ۱۱ شب کوک کنید تا به شما یادآور شود که ظرف ۱۵ دقیقه به رختخواب بروید. (بعضی از افراد زنگ ساعت خود را برای ۸ ساعت قبل از بیداری کوک کنید – یعنی ۱۰:۳۰ – تا وقت کافی داشته باشید تا برای خوابیدن آماده شوید.)

وقتی که در زمان درستی به رختخواب بروید، می‌توانید از کمبود خواب خود جلوگیری کنید، هورمون‌های شما تعادل خواهند داشت و سوخت و ساز بدن شما به درستی انجام خواهد شد. و البته به این هم فکر کنید که چقدر خوب است بدون یک زنگ ساعت از خواب خود بیدار شوید. به این ترتیب وقت خواهید داشت به تمام رویاهای خود برسید. پس فرصت را از دست ندهید و از همین امشب شروع کنید.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1741

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

سنجش فشاری رپلیکا گیری دوره های اموزشی کنترل کیفی اتوکلاو خطوط انتقال بازرسی کف مخازن ساخت اندام های بدن به صورت مصنوعی بیو الکتریک چه زمان بیماران به دیالیز نیاز پیدا می کنند؟ استاندادر 17020 استخدام دستیار دندانپزشک در تهران همشهری آموزش تکنسین دارویی در تبریز اقسام قرارداد رحم جایگزین دوره ایمنی و بهداشت صنعتی (HSE) در سنندج ضرر لیزر دندان پزشکی پروژه آموزش مهندسی پزشکی اصول نگهداری و کالیبراسیون دستگاه دستگاه فتوتراپی دیالیز همودیالیز آموزش خواند نسخه رصد خانه ها ارزدیجیتال در تبریز سلول های سالم اصول نگهداری و کالیبراسیون دستگاه پمپ سرنگ طراحی تجهیزات و دستگاه ها دوره های کمک های اولیه در تبریز دستیار دندانپزشک قم آشنایی با الکترونیک مقدماتی در تبریز متخصص ارتباطات درون شبکه بافت کلیه انواع میکروپلیت آزمایش خون موقعیت های شغلی فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزشگاه فوریت های پزشکی،آموزشگاه فوریت های پزشکی در تبریز،آموزشگاه کمک های اولیه،آموزشگاه کمک های اولیه در تبریز Cat Scan معلمان نشت شار بادهای روان سلامتي بازرسی جرثقیل در تبریز بیماری ب کلاس تعمیر فشارسنج طب درمانی اقبال آشنایی با داروها منيزيم ساختمان فلیم فتومتر چرا UFD PFD تشخیص بیماری asme آموزش طب سنتی در اصفهان مزایا و معایب لیزر در دندانپزشکی آموزش مامایی در تبریز تضمینی اداره-پست اﻣﻨﻴﺖ در ﺷﺐ طراحی استاندارد های اطلاعات سلامت اصول نگهداری اسپکتروفتومتر استخدام دستیار دندانپزشکی در تهران

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - خواب

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس