نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

دستگاه تبدیل گفتار به متن ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - دستگاه تبدیل گفتار به متن

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

 

دستگاهی موسوم به SpeakSee با استفاده از چندین میکروفن و یک برنامه همراه، به افراد ناشنوا این امکان را می‌دهد که در مکالمات روزانه شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، در حالیکه در حال حاضر برنامه‌های تبدیل گفتار به متن زیادی وجود دارد که کاربران ناشنوا را قادر به خواندن آنچه که افراد دیگر می‌گویند، می‌کند، اما آنها اغلب همراه با سر و صدای پس‌زمینه هستند یا در زمان صحبت چند نفر به صورت همزمان کارایی خود را از دست می‌دهند.

اما دستگاه SpeakSee یک سیستم چند میکروفون جدید است که گویا عملکرد بسیار بهتری دارد.

این دستگاه توسط "جاری هازلباخ" کارآفرین هلندی ساخته شده است که خودش با والدین ناشنوا بزرگ شده و به گفته وی، اغلب در گفتگوهای خانوادگی مشکل داشتند.

تجهیزات پایه این دستگاه شامل سه میکروفون بی‌سیم Wi-Fi می‌باشد. اگرچه تا 9 میکروفون را می‌توان به آن متصل کرد. همچنین دارای یک پایه شارژر و یک برنامه iOS و اندروید است.

طریقه کار دستگاه به این صورت است که هر میکروفون به پیراهن فردی که در یک مکالمه شرکت دارد، وصل می‌شود و با استفاده از یک سیستم هدایت صوت، صدای سخنرانی افراد را بلند می‌کند، در حالی که صدای پس‌زمینه و یا سخنان دیگران را محو می‌کند.

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

 

این میکروفون‌ها، صوت را به دستگاه اتصال پایه ارسال می‌کنند که می‌تواند تا فاصله 20 متری قرار داشته باشد. سپس صحبت‌هایی که توسط میکروفون‌های مختلف ارسال شده را پردازش می‌کند و اطلاعات صوتی را از طریق Wi-Fi به برنامه گوشی هوشمند کاربر ناشنوا می‌فرستد. این برنامه اطلاعات را در زمان واقعی به متن تبدیل می‌کند و با رنگ‌ها و نام‌های مختلف که نشان‌دهنده این است که چه کسی صحبت می‌کند، روی صفحه گوشی نمایش داده می‌شود.

رونوشتی از مکالمات را می‌توان در برنامه ذخیره کرد و سپس با استفاده از کلمات کلیدی جستجو کرد.

با استفاده از یک جک 3.5 میلی‌متری می‌توان دستگاه‌هایی مانند گوشی‌های هوشمند یا تلویزیون‌ها را به طور مستقیم به دستگاه پایه وصل کرد تا صدای آنها به متن تبدیل شود.

این دستگاه بیش از 120 زبان و لهجه را پشتیبانی می‌کند.

دستگاه تبدیل گفتار به متن برای ناشنوایان

طول عمر باتری میکروفون‌ها از دو تا چهار ساعت در هر شارژ، بسته به مقدار صحبت مصرف‌کننده متغیر است.

دستگاه پایه نیز می‌تواند در حالی که به برق وصل نیست، توسط باتری که حدود هشت ساعت می‌توان با آن کار کرد، استفاده شود.

قیمت این دستگاه 699 دلار تخمین زده شده است.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1742

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

آموزش نسخه خوان در تبریز آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی در تبریز آموزش تست های غیر مخرب کنترل کیفیت قلب رمضان cswip ﻣﺮاﻛﺰ ﺧﺮﻳﺪ ﺷﺒﺎﻧﻪ آشنایی با الکترونیک مقدماتی در تبریز اصول يك ساختمان هوشمند فروشگاه الکترونیکی تعمیر الکترو کاردیوگراف آ کیو تعمیر انکباتور آسیب سفید کردن دندان‌ها سیگنال های مغزی دستیار دندانپزشک استخدامی اصفهان بیوتی اولتراسونیک نبولایزر ساخت اندام های بدن به صورت مصنوعی دومین کره زمین مجموعه آموزشی ساموئل سدلین کار دستیار دندانپزشکی در تبریز ذرات مغناطیسی تعمیر تجهیزان پزشکی تفسیر هایدگر از معماری آموزش نسخه پیچی داروخانه علی النقی الکترو شوک schiller حیدر نرم افزار سیستم چاپ سه بعدی اعضای بدن ذرات مغناطیسی مانیتورنیگ بیماری های قلبی مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک asnt level کارمنددارو دروغ n ورزش دستیار دندانپزشک اصفهان منشی گری امور پزشکی آسم اصول منشی گری در مطب (چگونگی) مدالیته تصویربرداری مولکولی آموزش تعمیرات تجهیزات دندانپزشکی در تهران آموزش دستیاری دندانپزشکی در رشت سانتریفیوژ افتراقی ماده حاجب گیاه مدیریت مالی فشار هیدرولیک فشار سنج راه پله و پاشیر علی اکبر روز چهاردهم تير ماه تعمیر فشار سنج امام آموزش تعمیرات تجهیزات دندانپزشکی دیالیز صفاقی

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - دستگاه تبدیل گفتار به متن

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس