نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

راه اندازی خط تولید ماشین بیهوشی در کشور ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - راه اندازی خط تولید ماشین بیهوشی در کشور

راه اندازی خط تولید ماشین بیهوشی در کشور

محققان شرکت دانش بنیان الکترونیک برتر، مستقر در پارک فناوری پردیس موفق به اخذ مجوز برای راه اندازی خط تولید دستگاه ماشین بیهوشی شدند.

محمدرضا کمپانی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: طراحی و ساخت دستگاه بیهوشی که جزء طرح های کلان معاونت علمی و فناوری به شمار می رود، از سال ۹۱ در این شرکت دانش بنیان آغاز شد. در حال حاضر این طرح مجوزهای لازم از وزارت صنعت و وزارت بهداشت را دریافت کرده است. با این مجوز می توان خط تولید ماشین بیهوشی را راه اندازی کرد تا بتوان بخشی از نیاز کشور را به واسطه آن تأمین کرد.
وی افزود: اکنون پروانه ساخت این دستگاه صادر شده است و مشکلی برای تولید انبوه آن وجود ندارد. با راه اندازی خط تولید در این شرکت می توان سالانه ۲۵۰ ماشین بیهوشی تولید کرد؛ بر اساس آمارها سالانه ۵۰۰ دستگاه مورد نیاز بیمارستان های کشور است که می توان به صورت فشرده این نیاز را از طریق این شرکت برآورده کرد.
کمپانی با بیان اینکه نمونه های موجود در کشور وارداتی هستند، گفت: قیمت نمونه خارجی این دستگاه حدود ۱۲ هزار یورو است ولی ما می توانیم با ۲ هزار یورو ارزبری، آن را تولید و به بیمارستان ها عرضه کنیم. در حال حاضر دانش فنی تولید ماشین بیهوشی بدست آمده و محصولی بومی به شمار می رود. نمونه ای که تولید شده کاملاً از نظر فنی با نمونه های خارجی برابری می کند و می تواند برای عمل های جراحی با مدت طولانی مورد استفاده قرار گیرد.
وی همچنین تصریح کرد: متأسفانه در حال حاضر تعرفه واردات محصول دستگاه بیهوشی به میزان ۵ درصد بوده که سزاوار است حداقل این تعرفه تا ۲۵ درصد افزایش یابد و نیز ارز مبادلاتی که واردکنندگان برای ۱۰۰ درصد کالای خود دریافت می کنند، کاملاً حذف شود.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1751

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

دانلود مقاله شناخت انواع تجهیزات دندانپزشکی تعمیر مانیتور پزشکی ظهور تعمیر دستگاه UT بازرسی مخازن ذخیره مکانیک سیستم همگام‌سازی شغل مهندسی پزشکی الکترومانیتیکی تنگی نفس جانباز زمان مصرف دارو تست غیر مخرب اتوماسیون بازرسی Diamentor شكوفایی نورسنج یووی آستنیت فرق بین IQ&EQ صرافی ارز دیجیتال در تبریز طب اسلامی دوره دستیار دندانپزشکی در تبریز بافت استخوان آموزش بهیاری در تبریز آزمایشگاه لابراتوار وزن مخصوص تولید انرژی برگزاری دوره های آموزش تعمیرات دیالیز حقوق دستیار دندانپزشک در اصفهان ترک یاب ایستگاهی رادیو داروی پوزیترون کلاس ایمنی و بهداشت صنعتی (HSE) در عسلویه آینده‌ی پرینت سه‌بعدی اعضای بدن ویروس زیکا تاریخچه پزشکی منشی گری امور پزشکی بخش اول ميهماني خدا فیلم آموزشی تعمیر تجهیزات پزشکی فایل‌های سه بعدی مارتنزیت آشنایی با تعمیر Deionizer اموزش تعمیر تجهیزات بیمارستانی شاخه های مختلف دندانپزشکی ترمال رحمت عیب یابی جوش مانیتورینگ علائم حیاتی BCI ﺷﻨﺎﺳﺎﻳﻲ ﻣﺮاﻛﺰ ﻣﻮﺟﻮد ﻓﻌﺎﻟﻴﺘﻲ در ﺷﺐ معجزه تعمیر فشار سنج اوره کشنده اسپری PT ساموئل سدلین آدرس آموزشگاه داروشناسی در تبریز تکنسین داروخانه بهتره یا دستیار دندانپزشک Electroencephalography (EEG) موادمفیدمغز

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - راه اندازی خط تولید ماشین بیهوشی در کشور

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس