نام کاربری یا پست الکترونیکی
رمز عبور

پانسمانی که زخم را تا سه روز تازه نگه می‌دارد ttedit کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - پانسمانی که زخم را تا سه روز تازه نگه می‌دارد

 پانسمانی که زخم را تا سه روز تازه نگه میدارد

پانسمانی که زخم را تا سه روز تازه نگه می‌دارد

دفتر تحقیقات نیروی دریایی آمریکا به دنبال ساخت یک پانسمان جراحی جدید برای میادین جنگ است که نه تنها اندام زخمی را پوشش می‌دهد بلکه آسیب را کاهش داده و با تازه نگهداشتن زخم‌ها، بافت را تا ۷۲ساعت حفظ می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از گیزمگ، زخم‌های ایجاد شده در میدان‌ها جنگ اگر به سرعت درمان نشوند، ممکن است به تهدیدی برای اندام و جان فرد تبدیل شوند. متاسفانه همیشه امکان انتقال سریع مجروحان به درمانگاه وجود ندارد، بنابراین پانسمان “ACCSIL ” می‌تواند پاسخ مناسبی برای نگهداری از مجروحان تا زمان دسترسی به خدمات پزشکی مناسب باشد.

پانسمان کردن زخم‌ها در زمان جنگ به ویژه برای آسیب‌های ناشی از انفجار بسیار سخت است. پزشکان علاوه بر تثبیت وضعیت بیمار با به حداقل رساندن خونریزی و دفع شوک، باید زخم را بطور مناسبی ببندند تا امکان فساد زخم کمتر شده و باکتری و عفونت به آن وارد نشود.

پانسمان جدید توسط شرکت “Battelle” و با همکاری دفتر تحقیقات نیروی دریایی آمریکا، آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی و مرکز تحقیقات پزشکی نیروی دریایی، ابزار “ACCSIL” را به همراه یک شریان بند برای استفاده پزشکان و پزشکیاران طراحی کرده است. این ابزار یک پانسمان سبک‌ وزن است که محکم روی اندام بسته شده،‌ زخم را تازه نگه می‌دارد و از بافت‌ها تا ۷۲ساعت حفاظت می‌کند.

“ACCSIL” از دو بخش ساخته شده است. بخش خارجی شامل پوششی است که مطابق با شکل اندام طراحی شده و می‌تواند جلوی خونریزی را گرفته، بخش مذکور را گرم نگهدارد و آن را در برابر آلودگی حفظ کند.

بخش داخلی شامل یک لایه فعال زیستی است که زخم را مرطوب و آغشته به مواد شیمیایی خاص برای ارائه آنتی‌بیوتیک و مسکن نگهداشته تا از رشد باکتری و قارچ جلوگیری شود.

این پانسمان که دو سال دیگر ارائه خواهد شد،‌ نه تنها برای سربازان، بلکه برای استفاده بر روی کشتی‌ها، زیردریایی‌ها، کارخانجات،‌ مزارع، تصادفات جاده‌ای و حملات تروریستی که دسترسی به امکانات پزشکی برای عمل جراحی محدود است، کاربرد خواهد داشت.

دپارتمان های علمی

درباره کنسرسیوم

پنل آموزشی

آمار سایت

تعداد اعضای آنلاین : 0

تعداد کل اعضای کنسرسیوم : 1753

برای مشاهده اعضای آنلاین کلیک کنید

مراکز خدماتی و رفاهی طرف قرارداد

marakez

دی اکسید کربن شرکت بازرسی جوش در تبریز آموزش مجازی نسخه خوانی بریدگی کناری جوش 8 مرداد بازرسی فنی موتور فلوئوروسکپی تک پالس کوتاه بازرسی تاورکرین استئوبلاست‌ها دانشجو تالاسمي سلول‌های انسان هدبند دوره ضمن خدمت مهارت های هفتگانه دوره ضمن خدمت مهارت های هفتگانه پروسیتی گلایوبلاستوما کلاس تست های غیرمخرب و بازرسی جوش در تهران وسایل اندازه گيری پزشكی عجیب دانلود نمونه سوالات امتحانی مهندسی پزشکی قرارداد رحم جایگزین و عقد عاریه دستگاه های بیوفیدبک آشنایی با مهندسی پزشکی اولین رادیو داروی پوزیترون برونشیت مزمن ایزو 9001 ثبت نام دوره های نسخه خوانی پمپ سرنگ B.BRAUN آموزش تست آلتراسونیک طراحی تجهیزات و دستگاه ها لیزرهای نرم طرح آموزشگاه کاریکاتور در تبریز تومورهای مغزی گل-یاس پردازش تصویر در آنژیوگرافی كشف مواد رادیواكتیو لوله الکترو شوک MATRX دانشکده علوم پزشکی بازار کار مهندسی پزشکی برگزاری دوره دستیاری دندانپزشکی کلاس تعمیر تجهیزات دندانپزشکی در شیراز مستندات ایزو الگوریتم کامپیوتری درباره نحوه ی عملکرد و ایمنی تجهیزات پزشکی نشت عایق نور سرد فلسفه‌ فيثاغورس افلاطوني آموزش تعمیرات دفیبریلاتور اتوکلاو رومیزی درمان لوسمی کیفیت زندگی بیماران فضانوردی، اخترشناسي طراحی و تولید نرم افزار میوكارد دوره آموزش لوله کشی صنعتی قارچ

logo کنسرسیوم دانشگاهیان و متخصصان ایران - پانسمانی که زخم را تا سه روز تازه نگه می‌دارد

حامیان کنسرسیوم ایرکاس

  • IRSME
  • RKA
  • ACS
  • IUE
  • RFTC
  • BQC
  • DNW
  • ICS
  • TUV-EMB
  • QAL
  • Ino
  • Allaiance
  • Tckit

تبلیغات در ایرکاس

دسترسی به ژورنال مقالات

az3

تصاویر اینستاگرام ایرکاس